Teraz jest wtorek, 22 stycznia 2019, 16:51




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Problem z renderowaniem Pinnacle Studio 15 Ult.Collection 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 marca 2012, 21:42
Posty: 32
Post Problem z renderowaniem Pinnacle Studio 15 Ult.Collection
Witam. Po zmontowaniu filmiku 3min. na koniec renderowania pojawia się monit cytuję : Błąd eksportu w czasie rzeczywistym c/programdata/studio15/data/render/pinnacle ćwiczenia c9ba02a0/dvd/studiosequence/temc
Czy może ktoś się zlitować nad biednym inwalidą i powiedzieć o co chodzi ? Montowałem wiele krótkich filmików i wszystko było ok. Dzięki z góry za odpowiedz . Pozdrawiam


poniedziałek, 4 czerwca 2012, 21:04
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 2 października 2012, 08:39
Posty: 4
Post Re: Problem z renderowaniem Pinnacle Studio 15 Ult.Collection
witam mam ten sam problem z moim projektem ... błąd exportu w czasie rzeczywistym/g/nowy folder/render/tytuł/830d03e2/dvd/studio seqence jezeli sobie poradziłeś w jakiś sposób to podpowiedz mi w jaki bo ja już mam dosyć drugi raz robię projekt od nowa i ten koszmarny komunikat się pojawia
pozdrawiam


wtorek, 2 października 2012, 08:45
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 marca 2012, 21:42
Posty: 32
Post Re: Problem z renderowaniem Pinnacle Studio 15 Ult.Collection
Witam . W moim przypadku usunąłem pliki które potem znalazłem w koszu ! Wystarczyło kliknąć przywróć i problem rozwiązany . Pozdrawiam


środa, 3 października 2012, 11:38
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 2 października 2012, 08:39
Posty: 4
Post Re: Problem z renderowaniem Pinnacle Studio 15 Ult.Collection
no tak w twoim przypadku ... ale ja zrobiłem projekt po raz drugi na nowo i ten komunikat się pojawił znowu , zapisał mi tylko w formacie mpeg2 10 minut z półgodzinnego filmu i przestał zapisywać pojawił się komunikat błąd exportu i tyle ...???? co w takim przypadku ????


piątek, 5 października 2012, 15:02
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 5 marca 2012, 21:42
Posty: 32
Post Re: Problem z renderowaniem Pinnacle Studio 15 Ult.Collection
Błąd eksportu pojawił mi się wtedy gdy chciałem przesłać film bezpośrednio do You Tube choć wcześniej przesyłałem kilka filmików w jakości HD i wszystko było ok . Nie mam pojęcia co może być przyczyną takiego komunikatu bo sam nie jestem specjalistą i nie będę udawał że się znam na wszystkim po prostu robię to metodą prób i błędów. Przyczyn może być wiele lub jedna błaha pierdoła. Może najpierw przed renderowaniem wejdż w ustawienia zapisu może tam coś jest żle ustawione drugą istotną rzeczą jest rozciągnięcie filmu i sprawdzenie sekwencjami czy nie ma przerw między członami lub chociażby brudu czyli coś mogłeś wycinać i na ścieżce została kreska którą zobaczysz dopiero po rozciągnięciu ścieżek . Powodzenia


poniedziałek, 8 października 2012, 18:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL