Teraz jest wtorek, 20 października 2020, 03:04




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Problemy z dźwiękiem w pliku MPG 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 8 lipca 2006, 12:03
Posty: 13
Post Problemy z dźwiękiem w pliku MPG
Otoz gdy chce dodac do vegasa plik o rozszerzeniu .mpg to robi się tylko jeden slad, video. Nawet na podglądzie nie ma dźwięku. W Uleadzie tez nie ma dźwięku a za to w Ediusie jest. Gdy normalnie odtworze ten sam plik mpg przez Winampa lub Windows Media Player to dźwięk jest. O co może w tym wszystkim chodzic, czemu raz dzwiek jest a raz go niema??

Pozdrawiam:)


niedziela, 16 lipca 2006, 18:32
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 8 listopada 2005, 13:19
Posty: 21
Post 
Miałem ten sam problem :( zmieniłem nazwy rozszerzeń plików z .mpg na .vob i przekonwertowałem w Procoderze na .avi bo nie wiedzieć czemu Vegas w przypadku .vob'ówrównież widzi tylko obraz


środa, 26 lipca 2006, 15:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
wczytaj sobie plik do Goldwave'a, zapisz tylko dzwiek i pozniej do Vegasa wczytaj sobie ten plik .mpg i plik dzwiekowy ktory zapisales Goldwave'm i po problemie ;)


środa, 26 lipca 2006, 15:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL