Teraz jest wtorek, 20 października 2020, 12:57




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 
 Problem z opcją Prerender Video 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 29 czerwca 2008, 15:30
Posty: 17
Post Problem z opcją Prerender Video
Problem dotyczy opcji Selectively Prerender Video , zaznaczam fragment klipu z efektem ktory chce zrenderowac , nastepnie wybieram opcje Selectively Prerender Video , otwiera sie okno Prerender Video , z listy Prerender as ; wybieram opcje MainConcept MPEG-2, z zakładki Template :Blu-ray 1920x1080-50i , zaznaczam opcje : Render loop region only i daje ok.Nastepuje proces renderingu i tworzy sie plik.Normalnie wg. instrukcji powinien pojawic sie nad tym miejscem renderowanym niebieski pasek mowiacy o tym ze to miejsce jest zrenderowane , u mnie niestety tego nie ma i podczas podgladu zachowuje sie tak jakby nie bylo wogole renderowane.Prosze o pomoc .


wtorek, 1 lipca 2008, 00:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL