Teraz jest wtorek, 20 października 2020, 02:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Jak Uzyskać efekt przejścia na większym obsarze ? 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 31 grudnia 2007, 12:20
Posty: 45
Lokalizacja: Pruszcz Gd.
Post Jak Uzyskać efekt przejścia na większym obsarze ?
Witam Załączyłem grafie aby ułatwić tłumaczenie ;)

Obrazek

Chcę aby efekt przejścia który zaznaczyłem na niebiesko obejmował większy obszar, próbowałem wszystkiego Parent Motion itd. Nie działa tylko przybliża ekran, nawet po dodaniu większej grafiki nie działa.

Jak to zrobić ?


sobota, 30 sierpnia 2008, 11:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 20 kwietnia 2008, 11:19
Posty: 52
Post Re: Jak Uzyskać efekt przejścia na większym obsarze ?
nie widzę grafiki ale jeżeli dobrze zrozumiałam pytanie to zrobisz to najeżdżając myszką na koniec przejścia klikasz i przeciągasz tyle ile chcesz. oczywiście przybliż sobie wcześniej timeline.


poniedziałek, 1 września 2008, 08:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL