Teraz jest środa, 21 października 2020, 01:10




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 regulowanie przezroczystosci tracku-kluczowanie 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 16 maja 2007, 13:41
Posty: 20
Post regulowanie przezroczystosci tracku-kluczowanie
wiec mam jakis filmik na tracku i chce aby w niektórych momentach był lekko przezroczysty .Czy w vegasie7 jest mozliwosc kluczowania przezroczystosci tak
jak np velocity?chodzi mi o krzywa do ktorej dokładam klucze.?
a jesli nie to jak to zrobic?


piątek, 31 października 2008, 15:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: regulowanie przezroczystosci tracku-kluczowanie
http://pl.youtube.com/watch?v=UTLzwdsw7Vw to jest akurat od volume i pan na ścieżce dźwiękowej, ale klikając ppm na video i wybierając opcję insert powinieneś sobie poradzić.


piątek, 31 października 2008, 22:23
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 16 maja 2007, 13:41
Posty: 20
Post Re: regulowanie przezroczystosci tracku-kluczowanie
Jakos nie mogę :)Dlatego pytam ,krzywa opacity jest nie edytowalna jesli chodzi o dokładanie kluczy.
Ma ktos moze jakis inny pomysł?


poniedziałek, 3 listopada 2008, 11:03
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: regulowanie przezroczystosci tracku-kluczowanie
Jak to nie jest? Musi być!


poniedziałek, 3 listopada 2008, 12:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 11 lipca 2003, 14:43
Posty: 263
Lokalizacja: Warszawa
Post Re: regulowanie przezroczystosci tracku-kluczowanie
grimmteam napisał(a):
Jakos nie mogę :)Dlatego pytam ,krzywa opacity jest nie edytowalna jesli chodzi o dokładanie kluczy.
Ma ktos moze jakis inny pomysł?

Kłaniają się podstawy obsługi programu i potrzeba czytania helpa :!: :?: . Jest taka funkcja composite level i robisz z nią co chcesz


poniedziałek, 3 listopada 2008, 14:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 16 maja 2007, 13:41
Posty: 20
Post Re: regulowanie przezroczystosci tracku-kluczowanie
Beret-owszem kłaniaja sie,co nie znaczy z nie szukałem wczesniej pod f1, tyle ze pod nazwa "transparent" niczego takiego nie znalazłem. Aby zrobic to o czym piszesz najpierw trzeba było poszukac zupełnie czegoś innego, nie kojarzącego sie z przezroczystoscia -tylko "pokaz automatyczne ustawienia".wiec to takie oczywiste nie było.
Niemniej bardzo dziekuje za podpowiedz.znalazłem


poniedziałek, 3 listopada 2008, 15:27
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL