Teraz jest środa, 21 października 2020, 15:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Lenght w Vegasie 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 25 marca 2005, 03:39
Posty: 338
Post Lenght w Vegasie
Gdzie w Sony Vegas 8 Pro, ustalić długość trwania nakładek z napisami (Media Generators/ Text) – standardowo jest 10 sekund (Lenght 00:00:10:00), chciałbym by każda nowo dodawana zakładka miała 5 sekund.

_________________
QX6700 2.66GHz@3.0GHz, DDR2 4x1024MB, Sapphire x1950xt 256Ram ViVo
LiteOn LH-20A1P, HDD SATA II 7200: 1000+320+250+250 & Sony Vegas


środa, 9 września 2009, 13:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2067
Post Re: Lenght w Vegasie
OPTIONS>PREFERENCES>EDITING
NEW STILL IMAGE LENGTH (SECONDS)


czwartek, 10 września 2009, 00:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 25 marca 2005, 03:39
Posty: 338
Post Re: Lenght w Vegasie
Wyczaiłem to już wcześniej: wpisałem 5,000 (125 frames at 25,000 fps) i nic - dalej wrzucane nakładki mają 10 sekund długości (działa to tylko na "wrzucane" zdjecia = mają 5 sekund długości) :(

_________________
QX6700 2.66GHz@3.0GHz, DDR2 4x1024MB, Sapphire x1950xt 256Ram ViVo
LiteOn LH-20A1P, HDD SATA II 7200: 1000+320+250+250 & Sony Vegas


czwartek, 10 września 2009, 07:09
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Lenght w Vegasie
a gdybyś sobie zrobił preset i wrzucał preset na TL?

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


czwartek, 10 września 2009, 18:35
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2067
Post Re: Lenght w Vegasie
W Vegas Pro 9 działa ten sposób, co podałem.


czwartek, 10 września 2009, 19:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 25 marca 2005, 03:39
Posty: 338
Post Re: Lenght w Vegasie
Croolick napisał(a):
a gdybyś sobie zrobił preset i wrzucał preset na TL?

Zrobiłem swój preset, ustawiłem 5 sekund i za każdym razem i tak ładuje się o długosci 10 sekund.

_________________
QX6700 2.66GHz@3.0GHz, DDR2 4x1024MB, Sapphire x1950xt 256Ram ViVo
LiteOn LH-20A1P, HDD SATA II 7200: 1000+320+250+250 & Sony Vegas


piątek, 11 września 2009, 15:46
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL