Teraz jest czwartek, 22 października 2020, 23:00




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Jak wyrenderowac kli aby miał mniej klatek? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2008, 04:12
Posty: 266
Post Jak wyrenderowac kli aby miał mniej klatek?
i było to zauważalne. Chcę zrobić tak aby dany klip chodził tak skokowa. Renderuję z 12 klatek na sekundę ale to i tak za dużo, jak mam osiagnąć taki efekt?


czwartek, 29 października 2009, 17:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Jak wyrenderowac kli aby miał mniej klatek?
Prawym przyciskiem myszy na jakims klipie i wchodzisz w PROPERTIES i ustawiasz odpowiedni UNDERSAMPLE RATE. Jezeli to nie dziala to znaczy, ze albo material ma wiecej klatek, albo przyspieszyles juz dany klip. Wystarczy wyrenderowac calosc, a potem jeszcze raz ale juz z obnizonym undersample rate.
Pzdr


czwartek, 29 października 2009, 18:14
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 23 marca 2008, 04:12
Posty: 266
Post Re: Jak wyrenderowac kli aby miał mniej klatek?
I to ejst to! THX!


czwartek, 29 października 2009, 18:46
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: wtorek, 23 września 2008, 14:08
Posty: 58
Lokalizacja: Lubuskie
Post Re: Jak wyrenderowac kli aby miał mniej klatek?
ajti napisał(a):
Prawym przyciskiem myszy na jakims klipie i wchodzisz w PROPERTIES i ustawiasz odpowiedni UNDERSAMPLE RATE. Jezeli to nie dziala to znaczy, ze albo material ma wiecej klatek, albo przyspieszyles juz dany klip. Wystarczy wyrenderowac calosc, a potem jeszcze raz ale juz z obnizonym undersample rate.
Pzdr

a jest możliwość żeby zrobić to na całej warstwie ?

_________________
Sony vegas


środa, 4 listopada 2009, 01:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: Jak wyrenderowac kli aby miał mniej klatek?
A nie wiem... jak potrzebowalem zrobic caly filmik w ten sposob to go po prostu wyrenderowalem, zmienilem opcje i jeszcze raz render.


środa, 4 listopada 2009, 17:07
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 kwietnia 2007, 23:33
Posty: 1690
Lokalizacja: Tarnów
Post Re: Jak wyrenderowac kli aby miał mniej klatek?
mozna ustawic Undersample rate a potem Copy i Paste Event attributes na reszte klipów :)

_________________
Retail OSX 10.6.5
Intel Core 2 Duo E8400 3.0Ghz
GA-EP35-DS3
4GB RAM 800Mhz
GF8600GT 256 MB VRAM


środa, 4 listopada 2009, 17:40
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL