Teraz jest sobota, 31 października 2020, 21:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 brak dźwięku dla kodeka h264 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 7 marca 2011, 13:32
Posty: 1
Post brak dźwięku dla kodeka h264
Witam!

Mam następujący problem: amatorską kamerką nagrałem film w HD, był to format avi na h264. Program gspot twierdzi, że ów kodek mam zainstalowany i z odtwarzaniem windows media playerem nie ma problemu.
Niestety, program sony vegas pro 10 nie znajduje tam ścieżki dźwiękowej (mam sam obraz)!
Z doświadczenia wiem, że to wina kodeków, ale po instalacji na prawdę różnych wersji h264 i x264 straciłem pomysły.

Podaję mój zestaw kodeków:
QT lite, ffdshow, xvid, real alternative 1.9 i AC3 filter.

Proszę o pomoc


poniedziałek, 7 marca 2011, 13:40
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: sobota, 18 grudnia 2010, 23:23
Posty: 60
Lokalizacja: Katowice/Imielin
Post Re: brak dźwięku dla kodeka h264
Yhm. Kamera to pewnie toshiba, jeżeli tak to pozostaje Ci tylko przekonwertowanie.


środa, 9 marca 2011, 09:14
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL