Teraz jest niedziela, 18 listopada 2018, 21:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Sony Vegas Pro 12 a DVD Architect Studio ??? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 164
Post Sony Vegas Pro 12 a DVD Architect Studio ???
Witam. Czy plik po renderingu przez Sony Vegas Pro 12 Edit bedzie widziany przez DVD Architect Studio 5??? Czy musi to być DVD Architect PRO ?????


piątek, 21 lutego 2014, 09:34
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2012, 10:23
Posty: 38
Post Re: Sony Vegas Pro 12 a DVD Architect Studio ???
Będzie widziany. DVD architect to program do wypalania płyt. A PRO ma więcej lepszych funkcji.
Masz gotowe template do architecta , tylko zmień na 9 000 000 birate max.
Wtedy architect nie będzie kodował drugi raz, i dźwięk jako ac3 48 khz.


sobota, 17 stycznia 2015, 11:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 8 listopada 2006, 16:32
Posty: 594
Post Re: Sony Vegas Pro 12 a DVD Architect Studio ???
Cytuj:
tylko zmień na 9 000 000 birate max.
Wtedy architect nie będzie kodował drugi raz
Wcale nie trzeba zmieniać bitrate'a, żeby architect nie kodował.

_________________
FS700 | FS100 | Kran i inne zabawki | Sprzęt filmowy do wynajęcia | Zapraszam na filmuser, forum filmowe


sobota, 17 stycznia 2015, 12:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2012, 10:23
Posty: 38
Post Re: Sony Vegas Pro 12 a DVD Architect Studio ???
Zmianę na 9 000 000 zaproponowałem z innego powodu.
Otóż miałem problem że płyty się cieły na odtwarzaczach przy 9 500 000.


niedziela, 18 stycznia 2015, 20:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 2 lipca 2007, 17:13
Posty: 1068
Post Re: Sony Vegas Pro 12 a DVD Architect Studio ???
Cytuj:
Zmianę na 9 000 000 zaproponowałem z innego powodu.

Jeżeli z Vegasa wyeksportujemy plik mpeg2 z odpowiednimi parametrami to Architect niczego nie przelicza. Co innego jak chcemy by za kodowanie odpowiedzialny był Architect


niedziela, 18 stycznia 2015, 23:04
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 7 maja 2012, 10:23
Posty: 38
Post Re: Sony Vegas Pro 12 a DVD Architect Studio ???
Tzn że da się zrobić jako jeden plik video i dźwięk ?? i architect nie przeliczy ?? Jak robiłem jako strumień PAL to zawsze mi przeliczało. Odkąd robię dźwięk ac3 i i osobno strumień video to nie przelicza ponownie.


poniedziałek, 19 stycznia 2015, 14:38
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL