Teraz jest sobota, 6 czerwca 2020, 13:10




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 "Media wyłączone" ??? w Sony Movie Platinum 12 !! 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 204
Post "Media wyłączone" ??? w Sony Movie Platinum 12 !!
Proszę o pomoc!!Co oznacza napis "media wyłączone" na ścieżce dźwiękowej dokładnie w miejscach gdzie wcześniej miałem materiał dźwiękowy????? W pewnych miejscach na timelinie zniknęły mi niektóre ścieżki dźwiękowe /podkład muzyczny/ pod klipami i pokazał się napis j.w. Pozostały puste obszary dokładnie w miejscach dźwięków które zniknęły / długości takie jak wcześniej posiadał, podkład muzyczny/ . Co to oznacza??? I jak ewentualnie przywrócić zawartość , która tam była wcześniej???? Nie wiem co zrobiłem że to zniknęło??? Pozostałe podkłady muzyczne na linii czasu są i nie zniknęły - zniknęły tylko niektóre.


środa, 4 lutego 2015, 17:57
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 5063
Lokalizacja: Tczew
Post Re: "Media wyłączone" ??? w Sony Movie Platinum 12 !!
Nie jestem na bieżąco z terminologią Vegasa, wiec się nie odzywałem, ale tak zachowuje się każdy program do edycji, jak straci kontakt z oryginalnymi, źródłowymi plikami.
Jeżeli usunąłeś / zmieniłeś "miejsce postoju" tych plików, lub zmieniałeś literę partycji na której były, musisz poinformować projekt gdzie są teraz. Jak powiązać na powrót pliki z projektem masz pewnie w instrukcji, każdy program z którym miałem do czynienia, taką okoliczność przewidywał. Najprościej to umieść je jeszcze raz w projekcie, podając aktualną ścieżkę dostępu.
Inną rzadziej spotykaną przyczyną jest brak kodeka, gdy majstrowałeś coś przy programie, nie dograłeś / nie aktywowałeś odpowiedniego kodeka dźwięku, albo co gorsza wgrywałeś jakieś niesprawdzone obce kodeki, to teraz nie widzi plików źródłowych.

_________________
最诚挚的问候


czwartek, 5 lutego 2015, 12:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 204
Post Re: "Media wyłączone" ??? w Sony Movie Platinum 12 !!
Dzięki !!!


czwartek, 5 lutego 2015, 13:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL