Teraz jest piątek, 4 grudnia 2020, 23:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie??? 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 214
Post Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie???
Mam problem. Nie wiem jak ustawić kształt FADERA / fader - kształt wprowadzenia głośności na początku lub na końcu klipu/ jednolity dla wszystkich klipów??? Zawsze wchodzi mi jeden i ten sam / który mi nie odpowiada/ i muszę ręcznie zmieniać na inny w każdym klipie. Czy jest sposób na to aby ustawić tak, żeby zawsze wchodził we wszystkich klipach ten , który chcę??????/


poniedziałek, 16 listopada 2015, 08:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 8 listopada 2006, 16:32
Posty: 596
Post Re: Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie???
Spróbuj skopiować element i wkleić właściwości pozostałym. Fader może się pokazać dopiero po jego "rozwinięciu" na danym klipie, ale powinien być taki jak chcesz.

_________________
FS700 | FS100 | Kran i inne zabawki | Sprzęt filmowy do wynajęcia | Zapraszam na filmuser, forum filmowe


poniedziałek, 16 listopada 2015, 12:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 214
Post Re: Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie???
Maviozo- czy mógłbyś to opisać szczegółowo - krok po kroku???
Nie wychodzi mi temat.


poniedziałek, 16 listopada 2015, 17:17
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 8 listopada 2006, 16:32
Posty: 596
Post Re: Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie???
Sprawdziłem, wprowadziłem Cię w błąd. To nie działa. :(

_________________
FS700 | FS100 | Kran i inne zabawki | Sprzęt filmowy do wynajęcia | Zapraszam na filmuser, forum filmowe


poniedziałek, 16 listopada 2015, 17:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2072
Post Re: Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie???
Ustawiasz w preferencjach w zakładce editing.


poniedziałek, 16 listopada 2015, 19:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 9 października 2010, 13:42
Posty: 214
Post Re: Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie???
PINTO - jak byś tak mógł trochę szczegółowiej - jestem początkujący/Znalazłem oczywiście zakładkę o której napisałeś, ale nie umiem sobie poradzić ze stałym ustawieniem profilu-FADE !!! pomóż!!!


poniedziałek, 16 listopada 2015, 20:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: poniedziałek, 23 stycznia 2006, 15:20
Posty: 2072
Post Re: Jak ustawić "FADER" w Sony Vegasie???
Sory, ustawia się w zakładce "External Control&Automation", a nie "Editing". Wszystko tam widać jak na dłoni. Oczywiście nowe ustawienie nie zadziała dla eventów, które już są na osi czasu.


wtorek, 17 listopada 2015, 00:06
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL