Teraz jest wtorek, 15 czerwca 2021, 00:28




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Problem z plug-inem Barricade w Vegasie... 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 23 sierpnia 2020, 10:49
Posty: 6
Post Problem z plug-inem Barricade w Vegasie...
FOTO 1: https://zapodaj.net/48bf805e3a95c.jpg.html

FOTO 2: https://zapodaj.net/6ba9d9026dabc.jpg.html

Cześć,
foto 1 pokazuje, jak dobrze działa plug-in audio BARRICADE w Vegasie
na moim starym kompie z Windowsem 7 Professonional. Foto 2 - jak BARRICADE w ogóle nie chce działać (puste okienko w środku - brak możliwości ustawienia czegokolwiek) na moim nowym kompie z Windowsem 10. Dodam, że nowy komp ma 128 GB RAM-u i wielokrotnie przekracza wszystkimi parametrami wymagania minimalne dla VEGAS 18.

Czy komuś z Was przychodzi może do głowy, jaka jest natura zaistniałego problemu? Byłbym bardzo wdzięczny za wszelkie wnioski. Bez BARRICADE człowiek jest jak bez ręki...


niedziela, 23 maja 2021, 21:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 27 października 2010, 22:03
Posty: 1567
Post Re: Problem z plug-inem Barricade w Vegasie...
Natura problemu jest taka, ze zapewne ten plugin jest stary i nie zoptymalizowany pod win10, zobacz czy nie ma nowszej wersji. Znam ten problem, sam uzywalem kilka starych wtyczek czy progamow, ktore pod win 10 nie bardzo chca dzialac, lub dzialaja z duzymi ograniczeniami.


sobota, 29 maja 2021, 21:31
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 0 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
cron
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL