Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 03:09




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 
 Pinnacle Studio 9 Plus 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 21 czerwca 2004, 15:27
Posty: 23
Lokalizacja: Szczecin
Post Pinnacle Studio 9 Plus
Witam.
Mam nastepujący problem w wyżej wymienionym programie.Mianowicie w opcjach przechwytywania nie moge zmienić z NTSC na PAL.Okienko zmiany jest zablokowane i nie daje mi zadnego wyboru.Kamerka to JVC GRD53.Proszę o pomoc. :cry:


poniedziałek, 8 listopada 2004, 19:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 22 września 2004, 10:57
Posty: 513
Lokalizacja: Katowice
Post 
Witam.
Nie znam tego programu ale np. UVS 8 podczas instalacji na samym początku ma opcję wyboru kraju a co za tym idzie systemu (Polska - PAL).
Może to jest przyczyną, sprawdź.
Polecam ewentualnie forum na KSK Dystrybucja.
Pozdrawiam.


wtorek, 9 listopada 2004, 02:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 21 czerwca 2004, 15:27
Posty: 23
Lokalizacja: Szczecin
Post 
Właśnie to jest dziwne bo podczas instalacji wybralem Polska a dalej nie mam wyboru formatu TV. :( Próbowałem z innymi krajami ale wciąż to samo.Potem ściągnełem trial ze strony Pinnacla i tam można przełączyć na PAL lub SECAM.Wygląda na to że mam wielojęzyczną wersję amerykańską i nic nie da sie z tym zrobić. :cry:


wtorek, 9 listopada 2004, 09:29
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
mam podobny problem

jak ktos wie jak to naprawić proszę o info na mitek@op.pl


czwartek, 2 grudnia 2004, 23:27
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 stycznia 2004, 23:47
Posty: 80
Lokalizacja: Elbing
Post 
hehe trzeba pelna wersje miec w demo nie ma pala


sobota, 11 grudnia 2004, 19:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
ja znam rozwiązanie tego problemu ... ale nie powiem bo to piractwo :-)


sobota, 11 grudnia 2004, 23:04
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 31 marca 2003, 22:15
Posty: 134
Lokalizacja: Łódź
Post 
Jak będziesz miał orginalny program kupiony za własną kase to wszystko ci będzie działac jak należy. a tak przy okazji to wejdź na http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/ to jest forum ukierunkowane na PINNACLE


niedziela, 12 grudnia 2004, 00:35
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 14 grudnia 2004, 21:25
Posty: 9
Post 
mialem ten sam problem i rozwiazanie jest juz podane w wersji trial nie ma pal jest tylko mpeg ale po zakupie oryginalnej pelnej wersji wszystko dziala jak nalezy. Na allegro idzie juz dostac ten program za 300zl


wtorek, 14 grudnia 2004, 21:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
byćmoże sam Windows masz zainstalowany w innym języku lub innej strfie czs=asoej. Miałem tak przy Win w języku angielskim.


środa, 4 lipca 2007, 21:43
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 9 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL