Teraz jest środa, 23 października 2019, 16:02




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 komunikat!!!!"rozmiar zrenderowanego pliku przekroczy&q 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post komunikat!!!!"rozmiar zrenderowanego pliku przekroczy&q
dlaczego pinacle woła mi komunikat rozmiar zrenderowanego pliku przekroczy maksymalny rozmiar 4Gb oco chodzi skoro mam wolnego dysko 70 Gb, a chce przerobić do MPEG lub do AVI, ten sam komunikat i tu i tu, pomóż.


wtorek, 23 listopada 2004, 18:43
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 16 lutego 2004, 02:30
Posty: 796
Post 
Jeżeli dysk ma założony system plików FAT 32 - to wszystko się zgadza. Taki limit ma taki dysk. Dokonaj konwersji na NTFS - problem zniknie.

_________________
Zapomniał wół , jak cielęciem był !


wtorek, 23 listopada 2004, 20:02
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
zgadza się problem zniknął ale tylko wtedy gdy renderuje plik do avi, natomiast do mpeg dalej pokazuje to samo-zaznaczam że wolne miejsce na dysku ok 70 GB.


sobota, 27 listopada 2004, 18:30
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: środa, 24 listopada 2004, 00:05
Posty: 130
Lokalizacja: Lębork
Post 
Z tego co wiem to ograniczenie FAT 32 dotyczy bariery 2GB.
Nie znam programu Studio, ale stawiałbym raczej na to że suma plików wynikowych przekracza pojemność płyty.

_________________
człowiek uczy się całe życie i głupim umiera...


sobota, 27 listopada 2004, 20:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 


Ostatnio edytowano niedziela, 28 listopada 2004, 19:19 przez jam3, łącznie edytowano 1 raz

sobota, 27 listopada 2004, 20:43
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: środa, 24 listopada 2004, 00:05
Posty: 130
Lokalizacja: Lębork
Post 
Być może. Jestem grafikiem a nie informatykiem, więc nie będę się sprzeczał. Wiem tylko że kiedyś próbowałem zgrywać na dysku sformatowanym na FAT 32, i program kończył zrzucanie dokładnie na 2 GB. Dowiadywałem się wtedy dlaczego tak jest i otrzymałem informację że to ograniczenie FAT 32. Widocznie ten który mi tej informacji udzielał nie był tak dobrze doinformowany jak Ty.
Człowiek uczy się całe życie i głupim umiera :wink:

_________________
człowiek uczy się całe życie i głupim umiera...


sobota, 27 listopada 2004, 21:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Ograniczenie do 2 GB jest na systemie plików FAT 16, do 4 GB na FAT32 a na NTFS nie ma żadnego ograniczenia


sobota, 15 stycznia 2005, 02:53
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL