Teraz jest piątek, 19 lipca 2019, 11:33




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 Pinnacle a PAL 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Pinnacle a PAL
Kupiłem Pinnacl Studio Pro. Pobiera obraz ale w przypadku edycji komunikat że nie skonfigurowany w PAL
Proszę o pomoc


poniedziałek, 6 grudnia 2004, 10:17
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 28 kwietnia 2004, 22:16
Posty: 295
Post 
P


Ostatnio edytowano niedziela, 7 września 2008, 23:23 przez zakręcony, łącznie edytowano 1 raz

poniedziałek, 6 grudnia 2004, 17:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Gdyby to było takie proste nie zawracałbym nikomu głowy


wtorek, 7 grudnia 2004, 10:17
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Studio 9 PAL??
Mam ten sam problem.
Czy może juz wiesz co należy zrobić.W ustawieniach opcja na Pal jest zablokowana.


środa, 8 grudnia 2004, 00:37
Nowy
Nowy

Dołączył: czwartek, 9 grudnia 2004, 15:05
Posty: 1
Lokalizacja: WOT
Post 
Panowie,spędziłem nad tym babolem trzy noce i w końcu jest efekt.
Problem tkwi w numerze seryjnym.Po odinstalowaniu - instalujemy od nowa,ale nie na serialu z pieprzonej koperty z giełdy tylko wygenerujcie sobie serial keygenem do Pinnacla 9,3 i na nim instalujcie program.
Wtedy PAL i NTSC są dostępne.
Przynajmniej u mnie to w ten sposób działa


czwartek, 9 grudnia 2004, 15:14
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 24 grudnia 2004, 01:55
Posty: 233
Post 
Witam! Czy moglby mi ktos napisac na videoamator@o2.pl gdzie moge znalezc keygen do Pinnacle Studio Plus 9,3 Szukalem chyba wszedzie i wszedzie sa gotowe seriale do wpisania.

_________________
Nie sugeruj się emblematem :)


wtorek, 25 stycznia 2005, 09:38
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: poniedziałek, 31 marca 2003, 22:15
Posty: 134
Lokalizacja: Łódź
Post 
Panowie mnie ten problem nie zawracał głowy ani przez sekunde nie mówiac o trzech dniach, po prostu wpisałem numer seryjny z orginalnego oprogramowania i po ptokach i mi sie wszystko zgrywa nagrywa i działa jak trzeba i nie zadaje później durnych pytań co zrobić bo mam film do góry nogami i wyswietlajacy co trzcia klatkę albo coś w tym stylu.


poniedziałek, 31 stycznia 2005, 02:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post gdzie podział się PAL?
Problemem moze byc serice pack 2 w XP. Mam ten sam problem z Studio9 (brak PAL) i nie jest to kwestia ustawien w programie prostym jak cep. Przed instalacja sp2 wszystko bylo ok.


poniedziałek, 31 stycznia 2005, 05:23
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post PAL w Pinnacle
Przy instalacji trzeba wpisać serial produktu zakupionego w Europie, a nie w USA.
U mnie zadziałał serial: JADQC-ABEAA-FNPNP-AAABR-ZEJOZ


poniedziałek, 31 stycznia 2005, 22:08
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post Re: PAL w Pinnacle
axel napisał(a):
Przy instalacji trzeba wpisać serial produktu zakupionego w Europie, a nie w USA.
U mnie zadziałał serial: JADQC-ABEAA-FNPNP-AAABR-ZEJOZ

MODERATOR!!!


środa, 2 lutego 2005, 16:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL