Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 07:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 problem z przechwytem 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post problem z przechwytem
miałem studio 7 pinacla i kartę dc 10 + wszystko było ok. teraz mam tą samą kartę i studio 9. przy przechwycie audio działa jak należy ale nie mam podglądu na wizję i mi jej nie przechwytuje. Czy do 9 potrzeba jakieś nowe stery. Zaznaczam że nie mam problemu z ustawieniem PALA.


środa, 15 grudnia 2004, 23:43
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 14 grudnia 2004, 21:25
Posty: 9
Post 
a czy wyskakuje Ci jakis blad podczas nacisniecia juz przycisku przechwytuj ?? bo jesli widzi audio to video tez powinno byc ale napisz czy jakis blad wyskakuje i co sie dokladniej dzieje.


piątek, 17 grudnia 2004, 17:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post problem z przechwytem
na podglądzie mam ciemny obraz brak podglądu a gdy ciskam przechwytywanie to działa ale finalnie mam tylko dzwięk bez obrazy


piątek, 17 grudnia 2004, 21:57
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 23 grudnia 2005, 09:47
Posty: 3
Post a ja mam sytuacje odwrotna
mam wizje nie mam audio podczas podgladu...???


piątek, 23 grudnia 2005, 10:05
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 21 października 2005, 10:49
Posty: 302
Lokalizacja: Myślenice
Post Hmm
A próbowałeś przechwytywać jakimś innym softem? NP. Scenalyzer ??


piątek, 23 grudnia 2005, 10:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
a zaznaczyłeś w opcjach przechwytywania że podgląd ma być widoczny


piątek, 23 grudnia 2005, 12:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post Re: problem z przechwytem
8O Jak widzę takie posty to mnie krew zalewa. Masz problemy (i nie tylko ty jeden) bo za dużo kombunujecie z programami. :) Ja kupiłem kartę Fire Wire z oprogramowaniem i kabelkiem za 65 zł. i wszystko działa. Nie mam żadnych kłopotów. :o Jeśli mogę Ci coś doradzić to odinstaluj to całe dziadostwo, a potem zainstaluj tylko to co ma być używane. Oprogramowanie oryginalne jest gwarancją poprawnego działania. :D
:idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea: :idea:


piątek, 23 grudnia 2005, 14:00
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 30 maja 2003, 16:05
Posty: 47
Lokalizacja: Łódź
Post Jacuś
DC 10+ to karta analogowa. Wiec naucz sie czytac ze zrozumieniem, i nie wyskakuj tu ze swoimi chorymi pomyslami...

chom prawdopodobnie beda wskazane nowe sterowniki...

_________________
P4E 3.0 FREEZER 4 ABIT IC7-G 1.1 HIS EXCALIBUR RADEON 9800 PRO ICE-Q 2 x 512 MB A-DATA VITESTA DDR 600 2 x SAMSUNG SP 80 GB SATA RAID SAMSUNG SP 200 GB AUDIGY 2 ZS PLATINUM PINNACLE STUDIO DELUXE 10 PLUS BENQ DWLS 1655 NEC ADLF 7173A LCD ASUS PW201.


niedziela, 25 grudnia 2005, 23:29
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL