Teraz jest sobota, 20 lipca 2019, 18:18




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 UWAGI NA TEMAT VIDEO 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post UWAGI NA TEMAT VIDEO
Pisze ten post ponieważ mam trzy problemy: mam film co ma 30fps (z aparatu cyfrowego) i Adobe Premiere 1.5 nie widzi go! Co mam zrobić? Błagam, co z tym zrobić? A drugie to to, że mam film, i edytuje go w Pinnacle 9. I kiedy już renderuje, program sie zawiesza. Zostawiłem na noc (7 godzin!) to samo... Film te trwa 50 minut. Mam zaktualizowane Pinnacla do wersji 9.3.5 PL, Athlon 2200+, ATI Radeon 9000, 512MB RAM, 160GB HD. W czym problem? a trzeci to to, że przechwytuje w Adobe Premiere 1.5 film, i daje detekcke scen, ale Premiere zapisuje mi to jako jeden plik... Błagam, pomóżcie, odźwięczę się jak trzeba...


czwartek, 27 stycznia 2005, 19:06
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
miałem ten sam problem z pinnacle , robiłem cudeńka(pół roku sie męczyłem z różnymi konfiguracjami, czytałem różne posty, słuchałem porad które do niczego mnie nie doprowadziły) film zawieszał sie po około 45 minutach. pomogło przechwytywanie z jakością mpg, a nie dv. ale jakość nie ta. zmieniłem wię na studio9 plus , na allegro dokupiłem wersje upgrade. wszystko hula że aż miło. dogranie tylko samego patha 9.3.5 nie pomogło wszystko mi sie waliło. radze zrób to co ja dokup upgrade i będzie ok. poza tym na stronie http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/
jest forum produktów pinnacle, sprubuj tam, ale szkoda czasu.


czwartek, 27 stycznia 2005, 19:21
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 10 grudnia 2003, 05:04
Posty: 172
Post Re: UWAGI NA TEMAT VIDEO
amatorg napisał(a):
A drugie to to, że mam film, i edytuje go w Pinnacle 9. I kiedy już renderuje, program sie zawiesza.

Miałem kiedyś podobne problemy. W moim przypadku problem dotyczył filmów zgranych z kamery innym programem niż Pinnacle. Może ty również zgrałeś materiał w Adobe a obróbce poddałeś w PS. Jeśli tak to zgraj materiał jeszcze raz ale PS.


sobota, 29 stycznia 2005, 05:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL