Teraz jest wtorek, 23 lipca 2019, 18:08




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Ruchome menu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 15 lutego 2005, 20:08
Posty: 6
Post Ruchome menu
Witajcie.
Czy mógłby ktoś mi podpowiedzieć jak zrobić ruchome menu w Studio9.
Mam pliki mpg w kat motions menus oraz zainstalowałem DVDMixer Patch i niestety nie wychodzi.
Dodaję plik mpg jako nakładkę pod menu z przezroczystym tłem, ale chyba nie tędy droga.
Dzięki za odpowiedzi

_________________
MieCz


wtorek, 15 lutego 2005, 20:13
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 27 lutego 2004, 16:04
Posty: 61
Post 
Tło do menu wrzuć na główną ścieżkę video, a samo menu przenieś na śicieżkę z napisami, (nakładką)..


poniedziałek, 21 lutego 2005, 17:39
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 15 lutego 2005, 20:08
Posty: 6
Post ruchome menu
Metodą prób i błędów doszedłem do tego samego i działa. Dzięki za odpowiedź

_________________
MieCz


poniedziałek, 21 lutego 2005, 23:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL