Teraz jest sobota, 20 lipca 2019, 18:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Zle nagrany dysk DVD 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 21 lutego 2005, 19:57
Posty: 64
Post Zle nagrany dysk DVD
mam problem zmontowalem material zrenderowalem go do dvd a po wypaleniu plytki ani komputer ani stacjonarny odtwarzacz dvd nie widzi ze to jest plyta z filmem i nie odczytuje jej

Pinnacle Studio Plus 9.4.2


piątek, 25 marca 2005, 21:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 11 stycznia 2004, 13:01
Posty: 247
Lokalizacja: Kraków
Post 
powodow moze byc bardzo duzo - muisz albo wszystko jeszcze raz zrobic albo dokladniej opisac proces tworzenia plyty.

_________________
DVB-T http://www.telewizja-cyfrowa.com.pl


piątek, 25 marca 2005, 22:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 28 listopada 2004, 11:51
Posty: 1053
Lokalizacja: WADOWICE
Post 
MUSISZ ZROBIĆ TO W DOWOLNYM PROGRAMIE DO AUTHORINGU DVD SAMA KOMPRESJA (RENDERING) NIE WYSTARCZY.

_________________
Z życiem, jak ze sztuką w teatrze: ważne, nie jak długo trwa, ale jak jest zagrana

http://www.tokksa.pl
http://www.tokksa.pl/wild.php
http://www.facebook.com/pages/Tokksa/14 ... 140?v=wall

http://vimeo.com/tokksa
http://vimeo.com/tokksawild/videos


sobota, 26 marca 2005, 13:00
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 21 lutego 2005, 19:57
Posty: 64
Post odp
nie w studio wszystko robi sam kompresuje na mpge komiluje na strukture dvd i nagrywa dvd wczesniej mi nagrywal ale teraz zrobil cos dziwnego ze nagral a nie moge odtworzyc


sobota, 26 marca 2005, 13:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 11 stycznia 2004, 13:01
Posty: 247
Lokalizacja: Kraków
Post 
a moze z odtwarzaczem cos nie tak ? :)
moze byc wszystko ! nie ma punktu zaczepienia - za malo danych.

_________________
DVB-T http://www.telewizja-cyfrowa.com.pl


sobota, 26 marca 2005, 18:27
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 14 grudnia 2004, 21:25
Posty: 9
Post mialem to samo
mialem dokladnie to samo nie odczytywalo mi plyty dvd ani na komputerze ani na dvd stacjonarnym. wszystko ladnie przerobilo ypalilo na plytke ale ... nie dzialala. Po krotkim czasie doszlem dlaczego. W ustawieniach nagrywania byla wybrana predkosc 4x jezeli nagrywasz film na dvd to jak najmniejsza predkoscia czyli 2x (u mnie) wtedy dziala idealnie ale no niestety 6 godzin kompresowania poszlo na marne i musialem zrobic to jeszze raz i nie prawda jest ze nie mozna czegos takiego zrobic w tym programie. Obraz wtedy wyglada no jak ma wygladac krysztal DVD :) mam nadzieje ze tobie tez to pomoze.


środa, 30 marca 2005, 21:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL