Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 20:27




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Pinnacle Studio 9 Quick Start 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:02
Posty: 21
Post Pinnacle Studio 9 Quick Start
Czy ktoś używa może tej uproszczonej wersji? Z kartą Fire Wire Dazzle kosztuje to ok 100zl a pełna wersja PS 9 Pl z karta na chipsecie Texas Instruments to ok 240zl. Z jednej strony chciałbym sobie sprawić porządny programik i się pobawić "na całego" a z drugiej to trochę droga ta zabawka! Nie wiem jak bardzo ta wesja jest uproszczona bo nie wiem jak wygląda nawet ta pełna wersja. tak samo z UVS 8 Basic.
Co sądzicie?


środa, 6 kwietnia 2005, 22:41
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Quick Starta miałem przez chwilę zainstalowanego i zdziwiło mnie jak wiele funkcji i efektów HFX jest dostępnych w stosunku do wersji pełnej. Praktycznie (z tego co zauważyłem) to ograniczone są jedynie filtry audio i wideo, które pojawiły się dopiero w wersji 9. Nie pamiętam czy jest authoring DVD.


piątek, 8 kwietnia 2005, 15:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
ja również zaczynałem od studia 8 qickstart. później jak zarobiłem pare groszy , na allegro dokupowałem wersje upgrade i miałem pełną wersję programu .w ten sposób z wersi 8qickstart mam pełną wersje 9plus .zrób to samo.


piątek, 8 kwietnia 2005, 18:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 1 kwietnia 2005, 00:02
Posty: 21
Post 
Kupiłem Quick Starta tylko że nie mogę go na razie zainstalować bo nie mogę Xp SP1 zainstalować(pisze że niewłaściwy klucz windowsa:)(przeciez nie zainstalował bym windowsa jak bym nie miał klucza!!!). mam tymczasowo piracką wersję pełnego Pinnacle:)która dała się o dziwo zainstalować. tylko denerwuje mnie to że muszę to zaktualizować (strumień na taśme, nagrywanie VideoCD...) a na tamtym kompie nie mam dostepu do internetu. Aj same problemy. ale program jest ok.


czwartek, 21 kwietnia 2005, 23:44
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 1 lipca 2003, 09:22
Posty: 662
Lokalizacja: 3miasto
Post 
Rozumiem, że Windows też masz pirackie...


sobota, 23 kwietnia 2005, 20:55
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL