Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:05




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 
 MP3 i pannacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 maja 2005, 20:55
Posty: 6
Post MP3 i pannacle
Witam.

MAm wielki problem i mam nadzieje ze ktos mi pomoze. Mianowicie...montuje kolejny film i jeszcze nigdy mi sie nie zdazylo zeby:


przy podkladniu muzyki (mp3) pojawial sie napis "ładowanie audio Mp3 nie powiodlo sie"

odinstalowalem i zaistalowalem ponownie nic nie dalo ..takze instalowalem starsza werjse i problem wciaz ten sam .. :? Ps. inne formaty (wav) dzialaja i Pinnacle odtwaza Mp3 :/ nie wiem co robic


sobota, 7 maja 2005, 21:11
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
MP3 na WAV i po sprawie
Pozdrawiam


sobota, 7 maja 2005, 21:43
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 maja 2005, 20:55
Posty: 6
Post 
tez o tym myslalem .. ale to dziwne bo wczesniej nie bylo takich problemow ... moze znasz powod... i najlepiej jak to naprawic :P a jakby zaistalowac nowsza wersje hmmmm


niedziela, 8 maja 2005, 00:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
ale co chcesz instalować? Napisz jaki to windows.


niedziela, 8 maja 2005, 00:50
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 maja 2005, 20:55
Posty: 6
Post 
mam wina XP
Pinnacle studio 9


niedziela, 8 maja 2005, 00:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
a może to MP3-VBR...
napisz czy teraz nie możesz załadować pliku, który juz kiedyś działał?


niedziela, 8 maja 2005, 01:17
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 maja 2005, 20:55
Posty: 6
Post 
Nie moge :/
Pinnacle odtwarza dzwiek ( wszio wav mp3) .... ale juz nie przetwarza. Przekonwertowalem mp3 na wav i Pinnacle nie wykrywa (wav)

moze znasz jakis inny dobry program do montowania


niedziela, 8 maja 2005, 01:25
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 10 kwietnia 2005, 01:43
Posty: 381
Lokalizacja: Bydgoszcz
Post 
hhmmm studio 9...
Ja używam i co ważne chwalę UMSpro 7 z SP3

nie ma najmniejszych problemów i ze stabilnościa i z importem. Zacząłem od niedawna męczyc Ediusa 3 i także OK (może nawet bardziej niż UMSpro).
Jak chcesz popróbować to:
http://www.ulead.com
tam są do pobrania wesje 30 dniowe lecz bez mozliwości instalowania SP
Pozdrawiam


niedziela, 8 maja 2005, 01:40
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 maja 2005, 20:55
Posty: 6
Post 
Dzieki wielkie ... najlepiej zmienie program bo Pinnacle ostatnio czesto wariuje (juz nie mam sily) sprawdze ten programik mam nadzieje ze bedzie OK


niedziela, 8 maja 2005, 01:44
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 7 maja 2005, 20:55
Posty: 6
Post 
Naprawilem :D meczylem sie az wkoncu .... :D sie udalo. Wystarczylo sciagnac najnowsze kodeki Audio ( JA to zrobilem przez ALL PLAYER'A)


niedziela, 8 maja 2005, 11:16
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 10 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL