Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Kłopoty z przechwytywaniem obrazu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 17 maja 2005, 19:24
Posty: 10
Lokalizacja: Katowice
Post Kłopoty z przechwytywaniem obrazu
Witam. Mam Pinnacla i kamerę cyfrową , każda próba przechwytywania obrazu kończy się zacięciem komputera . Parametry przechwytywania ustawione prawidłowo. Jeśli już ruszy, to tylko na kilma minut , a przy okazji gubi wiele klatek. Słyszałem opinie, że to wina systemu ??? A może chodzi o uaktualnienie Pinnacla .
Będę wdzięczny za pomoc .


Kamera- Canon MVX200i
Komp- Celeron(R) CPU 2.4GHz
512 MB RAM
Pinnacle studio plus 9,3


wtorek, 17 maja 2005, 19:56
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 21:54
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Post 
Zainstaluj najnowszą poprawke do programu...
Podczas przechwytaywania jak sądze powyłączałeś wszelkie zbędne programy i usługi.

_________________
PIERWSZE KROKI
Canon MV690
Epox 8RDA3+ pro
Athlon XP 2600+
1GB TwinMos
GF5500 128MB
Maxtor 80GB +Samsung 160GB
liteon 851S


wtorek, 17 maja 2005, 20:08
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 17 maja 2005, 19:24
Posty: 10
Lokalizacja: Katowice
Post 
Usługi to masz na myśli internet , sieć ?
Może masz adres gdzie znajdę tąpoprawkę?


wtorek, 17 maja 2005, 20:37
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 15 marca 2005, 21:54
Posty: 162
Lokalizacja: Kraków
Post 
kluzo napisał(a):
Usługi to masz na myśli internet , sieć ?


Tak, i wszelkie antywiry, gg... po prostu wszystko co niepotrzebne do przechwytywania.
Cytuj:
Może masz adres gdzie znajdę tąpoprawkę?


KLIKEN :idea:

_________________
PIERWSZE KROKI
Canon MV690
Epox 8RDA3+ pro
Athlon XP 2600+
1GB TwinMos
GF5500 128MB
Maxtor 80GB +Samsung 160GB
liteon 851S


wtorek, 17 maja 2005, 20:59
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 17 maja 2005, 19:24
Posty: 10
Lokalizacja: Katowice
Post 
Sptawdzę - dzięki za wskazówki


wtorek, 17 maja 2005, 21:09
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 17 maja 2005, 19:24
Posty: 10
Lokalizacja: Katowice
Post 
Wymieniłem wreszczie karte Fire Wire na inną , zmieniłem kabel i wszystko gra.


czwartek, 15 września 2005, 22:19
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL