Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 20:58




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Przyspiesza mi obraz :/ 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 8 lipca 2005, 11:11
Posty: 2
Lokalizacja: Poznań
Post Przyspiesza mi obraz :/
Cześć.
Używam programu Pinacle Studio PLUS version 9
Zgrałem film z kamery SONY Digital 8 TRV255E. Nie wiem czy to są dobre dane odnośnie kamery, ale jakby coś było potrzebne to jeszcze podam.
Niby wszystko się fajnie zgrało, ale gdy odpalam plik z filmem to odtwarza go jakby w prędkości x2.
Poprostu wszystko jest przyspieszone (łącznie z dźwiękiem).
Czy to może być wina ustawień w Pinacle czy może sprzętu?
Jeśli chodzi o te sprawy to jestem dopiero początkujący i mogłem zrobić jakiś dziwny błąd, więc każda pomoc by mi się przydała.
Z góry dzięki :)

_________________
Nie dam unicestwić swoich marzeń bo tylko na nie mnie stać i tylko w nich jestem panem.


piątek, 8 lipca 2005, 11:20
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 8 lipca 2005, 11:11
Posty: 2
Lokalizacja: Poznań
Post 
Mój sprzęt to:
-AMD Athlon XP 3000+
-684 DDR
-Radeon 9600

_________________
Nie dam unicestwić swoich marzeń bo tylko na nie mnie stać i tylko w nich jestem panem.


piątek, 8 lipca 2005, 11:22
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL