|
Teraz jest środa, 27 stycznia 2021, 22:46
|
Zobacz wątki bez odpowiedzi | Zobacz aktywne wątki
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Nie moge załadować pliku avi w pinnacle studio plus 9
Autor |
Wiadomość |
Mirek Grygiel
Stały bywalec
Dołączył: sobota, 27 grudnia 2003, 11:16 Posty: 72 Lokalizacja: Jaworzno
|
 Nie moge załadować pliku avi w pinnacle studio plus 9
Witam
Tak jak w temacie zgrałem kiedyś z kamery svhs konwenterując przez kamere cyfrową pare kaset w formacie avi, nie pamiętam albo programem tym co jest w win xp albo ulead media studio. No i teraz mam problem bo pożyczyłem od szwagra Pinnacle studio plus 9.4 oryginał i nie moge załadować żadnego pliku avi , kiedyś na ulead media studio pro bez problemu dało się edytować te pliki a tu nie, może ktoś wie dlaczego?? Pomóżcie proszę:)
_________________ JVC GR-DV500
|
niedziela, 17 lipca 2005, 14:34 |
|
 |
Marcinas
Stały bywalec
Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53 Posty: 88 Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
|
A czym się objawia brak możliwości załadowanie pliku Avi ?? Jakiś komunikat czy co?
Pozdrawiam
_________________ http://www.wideoforum.xt.pl
|
niedziela, 17 lipca 2005, 15:27 |
|
 |
Mirek Grygiel
Stały bywalec
|
Wyświetla komunikat "Błąd podczas otwierania pliku wideo" a poniżej "Nie można otworzyć pliku wideo E:\Filmy\....."
Nie wiem może są też różne rodzaje plików avi ,nie znam się zabardzo, jeżeli tak , to jak ten plik przerobić żeby wczytał go do pinnacle.
|
niedziela, 17 lipca 2005, 16:01 |
|
 |
Marcinas
Stały bywalec
Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53 Posty: 88 Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
|
No tak czasami bywa z tymi plikami.
Weź go przekonwertuj czy jakoś tam to się nazywa głupi to zabrzmi z AVI na AVI. Urzyj do tego programu "rad wideo tools" trochę jest zamotany ale skuteczny.
Pozdrawiam
_________________ http://www.wideoforum.xt.pl
|
niedziela, 17 lipca 2005, 16:23 |
|
 |
Mirek Grygiel
Stały bywalec
|
Ok, dzięki ,sprawdze i dam znać.
|
poniedziałek, 18 lipca 2005, 16:04 |
|
 |
Mirek Grygiel
Stały bywalec
|
No ok, program jest delikatnie mówiąc dziwny , nie wiem jak mam przerobić avi na avi , nie ma za bardzo takiego kodeka może ktoś mi pomoże?
|
poniedziałek, 18 lipca 2005, 22:57 |
|
 |
|
|
Strona 1 z 1
|
[ Posty: 6 ] |
|
Regulamin
- Co do wypowiedzi na forum - obowiazuje przestrzeganie zasad net etykiety, kultury osobistej i prawa polskiego.
- Co do ingerencji moderatorów - edycja posta ma być podpisana przez moderatora, przeniesienie części wątka do śmietnika również (zbiorczo), usuwanie postów jest dopuszczalne tylko w razie popełnienia wykroczenia w danym poscie.
- Co do komercyjnych stopek - prawo do nich mają koledzy o minimum trzy letnim stażu na forum i mający co najmniej 200 postów.
|