Teraz jest sobota, 19 października 2019, 22:31




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Nie moge załadować pliku avi w pinnacle studio plus 9 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 27 grudnia 2003, 11:16
Posty: 72
Lokalizacja: Jaworzno
Post Nie moge załadować pliku avi w pinnacle studio plus 9
Witam
Tak jak w temacie zgrałem kiedyś z kamery svhs konwenterując przez kamere cyfrową pare kaset w formacie avi, nie pamiętam albo programem tym co jest w win xp albo ulead media studio. No i teraz mam problem bo pożyczyłem od szwagra Pinnacle studio plus 9.4 oryginał i nie moge załadować żadnego pliku avi , kiedyś na ulead media studio pro bez problemu dało się edytować te pliki a tu nie, może ktoś wie dlaczego?? Pomóżcie proszę:)

_________________
JVC GR-DV500


niedziela, 17 lipca 2005, 14:34
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
A czym się objawia brak możliwości załadowanie pliku Avi ?? Jakiś komunikat czy co?
Pozdrawiam

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 17 lipca 2005, 15:27
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 27 grudnia 2003, 11:16
Posty: 72
Lokalizacja: Jaworzno
Post 
Wyświetla komunikat "Błąd podczas otwierania pliku wideo" a poniżej "Nie można otworzyć pliku wideo E:\Filmy\....."
Nie wiem może są też różne rodzaje plików avi ,nie znam się zabardzo, jeżeli tak , to jak ten plik przerobić żeby wczytał go do pinnacle.

_________________
JVC GR-DV500


niedziela, 17 lipca 2005, 16:01
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
No tak czasami bywa z tymi plikami.
Weź go przekonwertuj czy jakoś tam to się nazywa głupi to zabrzmi z AVI na AVI. Urzyj do tego programu "rad wideo tools" trochę jest zamotany ale skuteczny.
Pozdrawiam

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 17 lipca 2005, 16:23
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 27 grudnia 2003, 11:16
Posty: 72
Lokalizacja: Jaworzno
Post 
Ok, dzięki ,sprawdze i dam znać.

_________________
JVC GR-DV500


poniedziałek, 18 lipca 2005, 16:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: sobota, 27 grudnia 2003, 11:16
Posty: 72
Lokalizacja: Jaworzno
Post 
No ok, program jest delikatnie mówiąc dziwny , nie wiem jak mam przerobić avi na avi , nie ma za bardzo takiego kodeka może ktoś mi pomoże?

_________________
JVC GR-DV500


poniedziałek, 18 lipca 2005, 22:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL