Teraz jest środa, 23 października 2019, 18:41




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 PAL w capture 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post PAL w capture
WITAM
mam problem przy zrzucaniu obrazu powieważ po zakończeniu zrzucania wyświetla sie okienko dialogowe z informacją że STUDIO 9 nie obsługuje formatu PAL . W ustawieniach programu opcja przestawienia formatu TV jest niemozliwa. Czy wie ktoś o ch tak naprawdę chodzi ?
POZDRAWIAM


poniedziałek, 18 lipca 2005, 17:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: sobota, 4 grudnia 2004, 20:27
Posty: 57
Post 
Czy podczas zżucani w oknie podglądu masz dobry obraz?
Musisz zrobić update pincla opcja to w ustawiench musi być aktywna


czwartek, 21 lipca 2005, 18:52
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post 
spoko ! Juz jest wszytko w porządku ! Nalezy jeszcze raz zainstalować tylko że z innym kodem seryjnym ! Jak ktoś potrzebuje to niech stuka na gg 3215680


wtorek, 26 lipca 2005, 14:37
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 12 czerwca 2005, 10:16
Posty: 47
Post 
http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopic.php?t=10440 :oops:


środa, 27 lipca 2005, 20:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL