Teraz jest niedziela, 21 lipca 2019, 23:42




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Studio 8 i Hollywoodd FX - dlaczego renderuje napis? 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 5 sierpnia 2005, 08:26
Posty: 1
Post Studio 8 i Hollywoodd FX - dlaczego renderuje napis?
Witam
Zrobiłem przejścia Hollywood FX i na środku jest taki biały kwadrat z napisem Plus Pro - myślałem, że to tylko na czas podglądu się pokazuje a tu okazało się że po wyrenderowaniu czy to w avi czy mpg to świństwo nie znika. O co tu chodzi??? Trzeba to dodatkowo aktywować czy co???


piątek, 5 sierpnia 2005, 08:32
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 1 września 2005, 09:27
Posty: 228
Post sam sobie odpwiedziales
trzeba podac cd key, program odpowie machine key a ty mu numer aktywacyjny i napis znika po restarcie programu i ponownym wczytaniu zmontowanego kawałka z przejsciem.


niedziela, 4 września 2005, 20:26
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL