Teraz jest czwartek, 17 października 2019, 10:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Jak wstawić klip 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post Jak wstawić klip
Przy próbie wstawienia klipu pojawia się taki komunikat:

Nie można otworzyć pliku wideo C:/ ................/................./.............../................
Program Studio nie obsługuje tego formatu pliku wideo MPEG2
Ze skanowaniem progresywnym bez przeplotu.
[/color]



To więc co by należało zrobić żeby to można było wstawiś do filmu.
Pozdrawiam

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 4 września 2005, 12:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11
Posty: 338
Lokalizacja: Kraków
Post 
Dokupić odpowiedni dodatek... lub ale to już piractwo :wink:

_________________
Obrazek
WIDEOFILMOWANIE... PIERWSZE KROKI


niedziela, 4 września 2005, 18:17
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
MPEG-2 Encoding/Decoding
w kluczach mi wyświetla że mam to odblokowane.
tak że niewiem o co chodzi

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 4 września 2005, 18:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11
Posty: 338
Lokalizacja: Kraków
Post 
W takim razie zapewne plik nie został wykonany w pinnacle... a ten program nie bardzo lubi "obce" pliki

_________________
Obrazek
WIDEOFILMOWANIE... PIERWSZE KROKI


niedziela, 4 września 2005, 19:08
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
No nie został w pinaclu wykonany bo to jest teledysk z internetu go ściągnołem

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 4 września 2005, 19:18
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3288
Post 
no to przerób na coś innego, bo zapewne będziesz to edytował...

pozdro

_________________
Obrazek


niedziela, 4 września 2005, 20:35
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
No i właśnie o to się pytam jakim programem to przerobić

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


niedziela, 4 września 2005, 20:39
Zobacz profil
Moderator
Moderator
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 22 lipca 2004, 22:55
Posty: 3288
Post 
no to tak od razu trzeba było...

osobiście wrzucam do virtualdub poprzez avisyntha, ale nie chce mi się tłumaczyć. poszukaj sobie na forum albo gdzie indziej jak się to robi.

narka

_________________
Obrazek


niedziela, 4 września 2005, 20:58
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL