Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 20:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 
 BRAVO STUDIO PACK....itp 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post BRAVO STUDIO PACK....itp
mam problem...niepasuje mi zaden serial i niemoge odblokwoac bravo studio pack vol 1 , vol 2 i innych niektorych dodatkow....czym to moze spowodowane ? mam pinnacle studio 9.4 plus i niemoge odblokowac niektorych efektow chociaz seriale z tej grupy pasuja mi do innych efektow


czwartek, 8 września 2005, 18:08
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
jest taki program pixie, nie umię się doczytać jak to zrobić,strona jest po rosyjsku, prawdopodobnie program ten odblokowuje dużo efektów w studiu http://32.net.ru/index.php?s=c41dfbeed8 ... 542&st=325 warto jednak śledzić to forum , jest tam wiele odnośników do innych programów związanych z pinnacle studio


czwartek, 8 września 2005, 19:16
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Czyżby moderator dążył do poziomu jaki reprezentuje admin :wink:


czwartek, 8 września 2005, 19:47
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
ja wogole nieznam rosyjskiego....a probowalem roznych seriali z roznych zestawow i zaden niedziala nie wiem co jest


czwartek, 8 września 2005, 20:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
A powiedz jak sie czujesz jako zlodziej.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


czwartek, 8 września 2005, 20:17
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
jako zlodziej ? a dlaczego myslisz ze jestem zlodziejem ? ze probowalem roznych seriali ? a niewziales pod uwage ze moj oryginalny niedziala ??!! z drugiej strony kim ty jestes aby mi tu z takimi uwagami wyskakiwac ? sam masz zapewne nielegalne oprogramoawanie poczawszy od windowsa skonczywszy na pinnacle....ja prosze tylko o pomoc i nieoskarzam nikogo czy masz pirackie czy oryginalne oprogramowanie bo mnie to nieobchodzi...wazne ze ludzie korzystajac z pinnacle maja zajecie a niechodza po ulicy i nie napadaja na ludzi , niekradna samochodow , a dopoki nasz rzad niezmieni polityki akcyzowej i niewprowadzi czegos co w usa nazywa ownlegalwrite to piractwo nieustanie gdyz zwyklych domowych uzytkownikow niestac na oprogramowanie ktore w podstawowym standardzie do glupiego komputera za 2000 zl kosztuje 3 razy tyle ! tyle o zlodziejstwie piractwie itp.

Ponawiam pytanie....niepasuje mi serial ani moj ani zaden inny do dodatku bravo studio pack vol 1 i vol 2 i paru innych....czym to moze byc spowodowane i jak temu zaradzic ?!


czwartek, 8 września 2005, 20:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 7 listopada 2004, 14:16
Posty: 539
Post 
Taak. Jesli nie dziala Ci orginalny serial to pisz do producenta a nie na forum. I takie rozwiazanie jest jedynym logicznym. Windowsa mam orginalnego a pinnacla nie mam wogle bo mam legalnego Avida :P Poza tym nie mieszaj akcyzy do own legala. Gdzie jedno a gdzie drugie. Programy kosztuja wszedzie tyle samo.

_________________
Panasonic AGDVX 100 A
http://img420.imageshack.us/img420/3839 ... rka6bp.jpg


czwartek, 8 września 2005, 20:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11
Posty: 338
Lokalizacja: Kraków
Post 
capone napisał(a):
jako zlodziej ? a dlaczego myslisz ze jestem zlodziejem ? ze probowalem roznych seriali ? a niewziales pod uwage ze moj oryginalny niedziala ??!! z drugiej strony kim ty jestes aby mi tu z takimi uwagami wyskakiwac ? sam masz zapewne nielegalne oprogramoawanie poczawszy od windowsa skonczywszy na pinnacle....ja prosze tylko o pomoc i nieoskarzam nikogo czy masz pirackie czy oryginalne oprogramowanie bo mnie to nieobchodzi...wazne ze ludzie korzystajac z pinnacle maja zajecie a niechodza po ulicy i nie napadaja na ludzi , niekradna samochodow , a dopoki nasz rzad niezmieni polityki akcyzowej i niewprowadzi czegos co w usa nazywa ownlegalwrite to piractwo nieustanie gdyz zwyklych domowych uzytkownikow niestac na oprogramowanie ktore w podstawowym standardzie do glupiego komputera za 2000 zl kosztuje 3 razy tyle ! tyle o zlodziejstwie piractwie itp.

Ponawiam pytanie....niepasuje mi serial ani moj ani zaden inny do dodatku bravo studio pack vol 1 i vol 2 i paru innych....czym to moze byc spowodowane i jak temu zaradzic ?!


Jak byś miał legala, to pytałbyś dystrubutora, nie nas...
Tak masz rację zapewne większość użytkowników tego forum ma pirackie oprogramowanie... ale nikt nie pyta o seriale, cracki itp. od tego są inne strony.
Co do oprogramowania to możesz mieć darmowe linux i masa programów do niego...

Na Twoje ponowione pytanie odsyłam Cię tu:
http://www.dystrybucja.ksk.com.pl/
http://forum.dystrybucja.ksk.com.pl/

Tam pomagają, pomogą i tobie skoro dystrybutor dał Ci pomyłkowo złe klucze... a może złodzieje je podkradli to wtedy dostaniesz nowe, w końcu zapłaciłeś :wink:

_________________
Obrazek
WIDEOFILMOWANIE... PIERWSZE KROKI


czwartek, 8 września 2005, 20:50
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
niepowiedzialem ze mam oryginalne pinnacle.....a co do akcyzy i own legal to jedno z drugim ma wiele wspolnego wiem cos o tym bo pokrewnie wiaze sie to z moja praca...a pisze tutaj o serialu bo mi na tym zalezy i uwazam to forum za duza skarbnice wiedzy lecz jesli to ujmuje waszym ambicja to przepraszam i wiecej nieporusze tego tematu wierzac ze to niebrak wiedzy wami kieruje....bez urazy


czwartek, 8 września 2005, 21:24
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 3 listopada 2002, 19:14
Posty: 588
Lokalizacja: mazowieckie
Post 
capone napisał(a):
....ze probowalem roznych seriali ? a niewziales pod uwage ze moj oryginalny niedziala ??!...



To w końcu legal czy nie ... 8) :lol: :lol: :lol:


piątek, 9 września 2005, 08:00
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 2 czerwca 2005, 23:11
Posty: 338
Lokalizacja: Kraków
Post 
capone napisał(a):
a pisze tutaj o serialu bo mi na tym zalezy i uwazam to forum za duza skarbnice wiedzy lecz jesli to ujmuje waszym ambicja to przepraszam i wiecej nieporusze tego tematu wierzac ze to niebrak wiedzy wami kieruje....bez urazy


Wiesz... fakt forum jest skarbnicą wiedzy, o tematyce wideo i niech tak zostanie, nie róbmy tu poradnikow pirata, hakera(choć ostatnio :? )

Od tematow temu podobnych masz inne strony, zajmujące się trakimi problemami, choć i tu już to było przerabiane i jak poszukasz to znajdziesz odpowiedź...

_________________
Obrazek
WIDEOFILMOWANIE... PIERWSZE KROKI


piątek, 9 września 2005, 08:12
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Luka_Brazzi napisał(a):
Programy kosztuja wszedzie tyle samo.
Wręcz przeciwnie. w naszym wspaniałym kraju za niektóry soft trzeba zapłacić nawet 2 razy więcej niż sklepie internetowy producenta.
Np. AE 6.5 Pro, u nas obecnie ok. 7,5 tys zł (a wcześniej nawet 9), u producenta 1 tys $. Inna kwestia to poziom zarobków w polsce, a w innych krajach


piątek, 9 września 2005, 09:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
-Damian- napisał(a):
Luka_Brazzi napisał(a):
Programy kosztuja wszedzie tyle samo.
Wręcz przeciwnie. w naszym wspaniałym kraju za niektóry soft trzeba zapłacić nawet 2 razy więcej niż sklepie internetowy producenta.
Np. AE 6.5 Pro, u nas obecnie ok. 7,5 tys zł (a wcześniej nawet 9), u producenta 1 tys $. Inna kwestia to poziom zarobków w polsce, a w innych krajach


A czy są jakieś przeciwskazania by zakupić soft w innym kraju i używać go w Polsce? Czy to może jest już nielegalne :?: Jak wygląda ta sprawa - orientuje się ktoś :?:

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


piątek, 9 września 2005, 14:23
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 9 lipca 2004, 16:18
Posty: 992
Post 
Richi_TDI napisał(a):
A czy są jakieś przeciwskazania by zakupić soft w innym kraju i używać go w Polsce? Czy to może jest już nielegalne :?: Jak wygląda ta sprawa - orientuje się ktoś :?:
Pisałem już o tym, jak jesteś zainteresowany to poszukaj.


piątek, 9 września 2005, 16:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 6 marca 2005, 21:21
Posty: 343
Lokalizacja: Poznań
Post 
-Damian- napisał(a):
Pisałem już o tym, jak jesteś zainteresowany to poszukaj.


Dzięki za podpowiedź - poszukam. :)

_________________
Pozdrawiam Richi_TDI


piątek, 9 września 2005, 18:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 15 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 6 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL