Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 23:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 problem z menu 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post problem z menu
mam problem...robie film z menu , dziele wszystko na rozdzialy , renderuje i....film wyglada tak ze menu widac przez pare sekund , do tego jest nieaktywne , wyglada jak zdjecie , a pozniej film leci dalej ciagiem....jednym slowem menu niedziala


środa, 21 września 2005, 09:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
widocznie tak sobie ustawiłeś w opcjach :cry:


środa, 21 września 2005, 11:06
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: niedziela, 9 stycznia 2005, 23:53
Posty: 88
Lokalizacja: Bydgoszcz GG 1646993
Post 
Zapewne zapomniałeś o zrobieniu rozdziałów i ewętualnie o powrotach o ile takie byś chciał. Dzielisz film a rozdziały i wstawiasz C1 C2 ........C10.
W książce która jest dołączona do Pinnacla jest to opisane.
Pozdrawiam

_________________
http://www.wideoforum.xt.pl


środa, 21 września 2005, 13:04
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
no bez przesady....podzielilem wszytsko na rozdzialy i powroty i w menu ustawilem rozdzialy....i niedzialaja lacza do nich


środa, 21 września 2005, 18:56
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
wiecnikt niewie dlaczego film leci ciagiem i menu niedziala ?


poniedziałek, 26 września 2005, 17:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
capone napisał(a):
wiecnikt niewie dlaczego film leci ciagiem i menu niedziala ?

powtórze po raz drugi tak sobie w opcjach ustawiłes


poniedziałek, 26 września 2005, 19:25
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
a mozesz mi powiedziec dokladniej co i jak ma byc ustawione ? bo ja niewidze nigdzie bledu w ustawieniach ale moze sie myle zatem prosze o wyjasnienie szczegolowe jesli mozna


poniedziałek, 26 września 2005, 20:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 30 października 2003, 10:13
Posty: 764
Post 
capone napisał(a):
a mozesz mi powiedziec dokladniej co i jak ma byc ustawione ? bo ja niewidze nigdzie bledu w ustawieniach ale moze sie myle zatem prosze o wyjasnienie szczegolowe jesli mozna

nie weiem jaki masz program dp athoringu
i wypalania dvd ale poszukaj czegoś takiego
moving menu u mnie on ale moze masz off
albo overly chapter titels on video masz nie oznaczone


poniedziałek, 26 września 2005, 21:25
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL