Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 20:17




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 
 Efekty z wieloma oknami - problem 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 3 października 2005, 22:12
Posty: 5
Post Efekty z wieloma oknami - problem
Witam
Nie potrafie wykorzystać efektów i przejść z wieloma oknami, po prostu nie potrafie podłożyć do owych efektów i przejść wielu okien, czyli scen :)
Prosze o pomoc
Dzięki

mizeb


poniedziałek, 3 października 2005, 22:18
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 3 października 2005, 22:12
Posty: 5
Post 
mowa tu o Pinnacle Studio 9.3 plus :)


poniedziałek, 3 października 2005, 22:20
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 16 lutego 2004, 02:30
Posty: 796
Post 
po 1 - zamiast pisać następnuy list, użyj opcji "zmień" i dopisz, co pominąłeś
po 2 - opisz dokładniej, co robisz, bo nie do końca rozumiem
po 3 - ten program jest wyjątkowo przyjazny, więc sądzę, że po kilku próbach sam rozwiążesz wiele problemów

_________________
Zapomniał wół , jak cielęciem był !


poniedziałek, 3 października 2005, 22:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 3 października 2005, 22:12
Posty: 5
Post 
ok :)
więc tłumaczę: w Pinnaclu dostępne są kategorie: "HFX Efekty z wieloma oknami" i "HFX Przejścia z wieloma oknami" - które to, jeśli dobrze zrozumiałem założenie owych przejść, można skonfigurować w ten sposób, aby równocześnie na ekranie pojawiło się kilka lub kilkanaście miniatur scen i z tych przejść np. wyodrębniać po kolei każde...
no lepiej wytłumaczyć nie potrafię.... ;)
niestety nie potrafię tego zrobić, tzn. po włożeniu takiego przejścia pomiędzy sceny obejmuje mi ono tylko 2 sceny i nie wiem, w jaki sposób dodać do niego więcej scen...
zdaję sobie sprawę, że pinnacle jest bardzo przyjazny, i z niczym nie mam najmniejszego problemu, a z tym już się męczę jakies 4 dni i NIC :(
help

p.s. zaznaczę jeszcze, że mam polską instrukcję do programu i niestety nie ma w niej słowa o w/w problemie


poniedziałek, 3 października 2005, 22:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: piątek, 4 listopada 2005, 12:52
Posty: 334
Lokalizacja: Chrzanów
Post 
Wchodzisz do easy FX editor i tam sobie definiujesz, który obraz ma być w którym okienku....


piątek, 4 listopada 2005, 13:01
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 5 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 5 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL