Teraz jest poniedziałek, 21 października 2019, 20:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 motion menus w Pinnacle 10 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2006, 15:36
Posty: 13
Post motion menus w Pinnacle 10
Witam, mam problem z animowanymi menu w pinnacle 10. Otóż zainstalowałem program, wprowadziłem klucze aktwacyjne i zauważyłem, że animowane menu są w dalszym ciągu zabezpieczone. Jak to mozliwe? Czy po zakupie oprogramowania muszę jeszcze dokupic klucze, które odblokują mi ruchome menu? Wydaje mi się to trochę dziwne. Jeżeli mieliście podobny problem, jak go rozwiązaliście?


sobota, 21 stycznia 2006, 15:40
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Jaką wersję Studio posiadasz 9? 10? a moze 10+? W 10+ po zakupie oprogramowania wprowadzeniu klucza aktywującego program. Wiele rzeczy przejść, podkładów menu jest do dokupienia. Tzn większość jest reklamówką, zachęcającą do kupna :(. Chociaż jesli chodzi o animowane MENU to można troszkę pokombinować i bez wprowadzania kluczy używać ich :):):). Pozdrawiam


niedziela, 22 stycznia 2006, 12:42
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2006, 15:36
Posty: 13
Post 
Dzięki za informację. Posiadam wersję 10 plus. Czy mógłbyś mi zdradzic metodę aktywacji animowanych menu? :lol:


niedziela, 22 stycznia 2006, 13:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
prześledź sobie ten temat http://forum.swiatobrazu.pl/dv/viewtopi ... 6&start=45 są na niektórych stronkach linki do studia 10 i różne do niego dodatki


niedziela, 22 stycznia 2006, 15:11
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2006, 15:36
Posty: 13
Post 
dzięki bkoz. Prześledziłem te wątki parę dni temu. Niestety nic na nich nie znalazłem o animowanych menu, ewentualnie o możliwości ich odblokowania. Nie kryję sie z tym, że niemiecki i rosyjski to nie jest moja mocna strona, więc może mi coś umkneło :(
Z poprzedniego maila wynika, że Pedro79 coś na ten konkretny temat wie. Przydała by mi się taka pomoc :)
Aczkolwiek bkoz, Tobie tez dziękuję za zainteresowanie :)


niedziela, 22 stycznia 2006, 15:30
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
na tej stronie możesz ściągnąć keygeny i pixie do 10 http://bobah.sasoft.ru/index.htm


niedziela, 22 stycznia 2006, 15:41
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2006, 15:36
Posty: 13
Post 
Dzieki bkoz za wielkie zainteresowanie i poświęcenie, ale te domki i grzybki na ruskiej stronce nic mi nie mówią :(


niedziela, 22 stycznia 2006, 22:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: niedziela, 5 września 2004, 11:26
Posty: 222
Lokalizacja: śląsk
Post 
nie chce być źle zrozumianym , i nie wyłoże ci wszystkiego na publicznym forum bo to byłoby niezgodne z prawem , jak chcesz przejdź na priva


niedziela, 22 stycznia 2006, 22:38
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Ben 12 podaj swojego e-maila to napisze jak to z tym menu:). Bez kodów seriali itp oczywiście. Mapisz tylko dokładnie jaką wersję Studio posiadasz?

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


czwartek, 26 stycznia 2006, 10:12
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2006, 15:36
Posty: 13
Post 
Pedro79
emaila podałem Ci na priva
jakbyś mógł mi szybko odpowiedziec, będę wdzięczny


czwartek, 26 stycznia 2006, 19:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Myślę mali doszedł :)

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


piątek, 27 stycznia 2006, 01:13
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2006, 15:36
Posty: 13
Post 
tak doszedł
thx Pedro79 :)


piątek, 27 stycznia 2006, 07:35
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL