Teraz jest środa, 23 października 2019, 19:07




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Nie można skompilować dysku 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 21 lutego 2006, 16:42
Posty: 1
Post Nie można skompilować dysku
cały proces tworzenia filmu przeszedł bez problemu aż do momentu gdy trwa kompilowanie dysku pojawia sie po jakims czasie komunikat nie można skompilować dysku co może być powodem


wtorek, 21 lutego 2006, 16:52
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Npisz więcej .... jakie ustawienia, jaki nośnik, ii czy masz wystarczająco miejsca na dyskach? Może wybierasz nieodpowiedni nośnik i program pokazuje że jest za dużo i nie zmieści na płycie?

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


środa, 22 lutego 2006, 12:31
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 28 listopada 2005, 10:48
Posty: 31
Post 
Miałem taki przypadek w PS9 gdy materiał wyjsciowy był zapisywany na lokalnym dysku w zaszyfrowanym katalogu na laptopie. Pomogła zmiana lokalizacji pliku wyjsciowego.

Pozdrawiam


środa, 22 lutego 2006, 15:03
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 22 stycznia 2006, 20:57
Posty: 37
Post 
Witam ja też ,miałem taki problem jak miałem pinnacle studio 9, też nie można było skompilować dysku .Mnie pomogło postawienie systemu od nawa i problem się skończył.
:)


środa, 22 lutego 2006, 19:52
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 17 marca 2006, 09:40
Posty: 1
Lokalizacja: Łódź
Post Nie można skompilować dysku
Miałem dokładnie ten sam problem. Po zakończeniu renderowania , podczas procesu tworzenia dysku DVD pojawiał mi się komunikat " Nie można skompilować dysku " i cały proces zostawał zatrzymywany. Po dwóch nieudanych próbach i zmarnowaniu około 5 godzin, spróbowałem wyrzucić całe menu z projektu . Wtedy po zrenderowaniu wszystko skompilowało się ok i zawartość dysku została poprawnie zapisana na płycie dvd.
Spróbowałem wtedy zrobić menu od nowa. Po wstawieniu całego menu od nowa wszystko się zrenderowało, skompilowało i nagrało w porządku. Problemem najwidoczniej był układ menu filmu , który uniemożliwiał proces poprawnej kompilacji dysku. Zanim zrobicie format C - warto spróbować wszystkich prostszych sposobów.


środa, 22 marca 2006, 18:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Przyłączam się do wypowiedzi adamek 1976 u mnie było podobnie problemem był układ MENU. Sprawdź czy menu nei odwołuje się czasem do jakiegoś krótkiego wycinka materiału lub przejścia poniżej 1 sekundy bo to często jest problemem.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


czwartek, 23 marca 2006, 09:56
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL