Teraz jest sobota, 19 października 2019, 19:25




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Zawiesza się przy zapisywaniu projektu 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 23 grudnia 2005, 13:33
Posty: 43
Post Zawiesza się przy zapisywaniu projektu
Tak jak w temacie, program gdy chcę zapisać projekt zawiesza się, mam win xp pinnacle 10.5 ( update full verison). Co mam zrobić??


środa, 22 lutego 2006, 21:22
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 5 lutego 2006, 19:52
Posty: 323
Post 
probowales przeinstalowac program albo zrobic format :C ? Albo moze komp za słaby


środa, 22 lutego 2006, 21:27
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: piątek, 27 maja 2005, 23:50
Posty: 147
Lokalizacja: Przemyśl
Post 
Witam
Proponowałbym także przyjżeć sie pamięci RAM.
pozdrawiam


środa, 22 lutego 2006, 23:06
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Tez miałęm ten problem pomimo wersji 10.5full. Pomogło odinstalowanie progamu, wyczyszczenie rejestrów, zainstalowanie (czystej wersji 10.1 w moim wypadku) i na to 10.5 full problem z zapisywaniem znikł. A jezeli nie wyczyścisz rejestrów to proponuję od nowa windowsa i studio.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


czwartek, 23 lutego 2006, 00:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 23 grudnia 2005, 13:33
Posty: 43
Post 
Próbowałem przeinstalować pinnacle- nie pomogło, ale dziwi mnie to że w tym domyślnym folderze można zapisać, za pomocą zapisz, ale zacina się przy zapisz jako


czwartek, 23 lutego 2006, 15:18
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Przeinstalowałes Pinnacla ale czy wyczyściłes rejestry, bez tego to tylko instalaka od nowa windowsa i studio Ci pomoże.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


piątek, 24 lutego 2006, 01:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: piątek, 23 grudnia 2005, 13:33
Posty: 43
Post 
dzięki zrobiłem tak jak mówiliście- POMOGŁO, wszystko jest ok :D


piątek, 24 lutego 2006, 20:51
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL