Teraz jest piątek, 18 października 2019, 18:21




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Czyszczenie rejestru 
Autor Wiadomość
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: sobota, 7 stycznia 2006, 22:30
Posty: 309
Post Czyszczenie rejestru
Witam,

Kupiłem Pinnacle Studio 9 plus wraz z dodatkami na DVD. Niestety przy wprowadzaniu kluczy aktywacyjnych otrzymuje komunikat, że klucze są błędne.
Z tego co zdołałem sie dowiedzieć z innych wątków forum przyczyną może być wpis do rejestru o poprzedniej instalacji.
Jakie są możliwości wyczyszczenia rejestru? Jest może do tego jakaś przydatna aplikacja? Może ktoś ma namiary? A może są jakieś inne powody dla których nie moge odblokować dodatków?

Próbowałem wygenerować zupełnie nowe klucze aktywacji na stronie pinnacle ale otrzymałem tylko komunikat że w tej chwili nie moga być one wygenerowane :| Nie ma to jak pomoc techniczna...

Pozdrawaim


wtorek, 7 marca 2006, 18:50
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Ze strony pinnacla ściągnij pliczek do wyczyszczenia rejestów z poprzednich wersji. Mozesz wejsci w Windows XP w start/uruchom wpisać regedit i wyczyścić rejsstry jednak nie polecam jeśli nie wiesz co usynąć. Generalnie wpis numeu seryjnego ciężko będzie Ci usunąć i najszybciej zda Ci się pewno instalacja windowsa i Studia

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


czwartek, 9 marca 2006, 00:47
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: czwartek, 10 listopada 2005, 16:06
Posty: 26
Post 
---> Najważniejsze co trzeba zrobić, to wejść w C:\Document and Settings\(nazwa twojego profilu)\Dane Aplikacji\...i usunąć katalog Pinnacle. Po tym zabiegu komputer będzie jak nowo narodzony, można ponownie instalować studio od początku. (Dodatkowo--->Program RegDelete ściągnięty ze strony Pinnacla, wyczyści nam cały rejestr z wpisów pozostawionych po odinstalowaniu Pinnacle Studio) to wszystko co trzeba zrobić :D
Pozdrawiam


czwartek, 9 marca 2006, 15:21
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL