Teraz jest sobota, 19 października 2019, 01:56




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 
 Płynne zwolnienie filmu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: niedziela, 26 lutego 2006, 19:12
Posty: 7
Post Płynne zwolnienie filmu
Jak można i czy wogule można płynnie zwolnić film tzn stopniowo ? Nie chodzi mi o takie nagłe zwolnienie filmu np z prędkości 100 od razu na 50, tylko stopniowo 100, 95,90,85 ...50. Czy jest to możliwe ? Posiadam pinnacle studio plus 10.
Za odpowiedzi z góry dziękuję


wtorek, 21 marca 2006, 21:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
W 10+ z standardowym efektem zmiany szybkości płynnej zmiany nie ma. Możesz popróbować pociąć materiał na drobne części i użyć zwolnienia np co 1 czy 2% ale to żmudna robota. Chyba że potrafi to jakiś plugin lub dodatkowy efekt, ale nie spotkałem się, a jeśli jest to też chętnie się dowiem?

Większy brat Liquid Avid 7 potrafi płynna zmianę prędkości :).

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


wtorek, 21 marca 2006, 23:55
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 16 lutego 2004, 02:30
Posty: 796
Post 
Pedro79 napisał(a):
Większy brat Liquid Avid 7 potrafi płynna zmianę prędkości :).

Tak, i to dość ładnie.

_________________
Zapomniał wół , jak cielęciem był !


środa, 22 marca 2006, 11:31
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
a ja sie bede powtarzal w nieskonczonosc, sony vegas takze to potrafi ;)


środa, 22 marca 2006, 13:50
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 24 października 2005, 11:43
Posty: 43
Post 
A czy AP 1.5 też to potrafi?


środa, 22 marca 2006, 20:19
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
tv7 napisał(a):
A czy AP 1.5 też to potrafi?


z tego co slyszalem, nie...


środa, 22 marca 2006, 20:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 7 grudnia 2005, 20:44
Posty: 340
Post 
tv7 napisał(a):
A czy AP 1.5 też to potrafi?


Niestety nie, ale ja robie tak jak przedmówca opisał. Tnę materiał na równe części i każdy z nich zwalniam o np.5%. Wcale nie jest to takie żmudne.

Pozdrawiam


środa, 22 marca 2006, 21:34
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: czwartek, 3 marca 2005, 20:30
Posty: 382
Post 
tv7 napisał(a):
A czy AP 1.5 też to potrafi?


Tak, ale z wykorzystaniem plugina Twixtor.


środa, 22 marca 2006, 22:03
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 8 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL