Teraz jest wtorek, 15 października 2019, 21:50




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Jak włączyć system PAL 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 14 kwietnia 2006, 01:40
Posty: 2
Lokalizacja: eXtreme.olsztyn.pl
Post Jak włączyć system PAL
Używam Pinacle Studio Plus. Służy mi do zgrywania filmów z kamerki DV i później do montowania filmików z podkładem muzycznym i przejściami. Największy problem w tym że za cholerę w opcjach ustawień programu nie mogę zmiecić systemu NTSC na PAL. NTSC jest jakby ustawione na stałe (nieaktywne) i nie mogę zmienić!! Problem jest w tym że jak chcę przechwycony w ten sposób materiał edytować to wyskakuje mi błąd że
"program Pinnacle Studio Plus nie jest skonfigurowany do obsługi standardu PAL"

Co z tym zrobić??
Jak to skonfigurować??

POMOCY :!: :!: :!:


piątek, 14 kwietnia 2006, 01:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: środa, 26 marca 2003, 09:51
Posty: 485
Lokalizacja: Kozienice
Post 
Setup/capture source/TV standard-PAL.

Pozdrawiam

_________________
Stanisław


piątek, 14 kwietnia 2006, 08:53
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: niedziela, 17 lipca 2005, 12:04
Posty: 549
Lokalizacja: Kraków
Post 
twoja wersja pinnacle jest "legalna inaczej" lub przeznaczona na rynek amerykanski. W tym przypadku opcja pal jest nieaktywna. Mozna to latwo zmienic zmieniajac klucz CD-key. W pierwszym przypadku nie bede mowil gdzie masz szukac nowego klucza a w drugim udaj sie na strone pinnacle. Mozna tam otrzymac nowy klucz.


piątek, 14 kwietnia 2006, 09:48
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: piątek, 14 kwietnia 2006, 01:40
Posty: 2
Lokalizacja: eXtreme.olsztyn.pl
Post 
DiscoLED napisał(a):
twoja wersja pinnacle jest "legalna inaczej" lub przeznaczona na rynek amerykanski. W tym przypadku opcja pal jest nieaktywna. Mozna to latwo zmienic zmieniajac klucz CD-key. W pierwszym przypadku nie bede mowil gdzie masz szukac nowego klucza a w drugim udaj sie na strone pinnacle. Mozna tam otrzymac nowy klucz.


Dzięki, tak też myślałem. Zaraz zadzwonię do Pinnacle i poproszę o nowy klucz. Pozdrawiam


piątek, 14 kwietnia 2006, 10:52
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL