Teraz jest niedziela, 18 sierpnia 2019, 01:03




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Pinnacle 10 i karta grafiki 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 09:58
Posty: 8
Post Pinnacle 10 i karta grafiki
Czy pinnacle 10 musi miec karte dzialajaca w oparciu o Dx9?

Pzodrawiam


wtorek, 23 maja 2006, 22:45
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Odpaliłem PS+10 na GF2MX 32MB uruchomiło się ale podgląd tragedia,myslę że DX9 wymagany jest głównie ze względu na podgląd w czasie rzeczywistym przeliczanie efektów. Na karcie GF2 PRO 64MB było znacznie leiej,choć totezutrudniało racę obie karty obslugują DX7.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


wtorek, 23 maja 2006, 22:57
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL