Teraz jest niedziela, 21 lipca 2019, 23:39




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 
 Problem z Mp3 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 25 stycznia 2006, 00:44
Posty: 28
Lokalizacja: Jarocin
Post Problem z Mp3
witam. mam problem w pinnacle 9. nie moge wrzucic do projektu mp3. mial juz ktos taki przypadek?


piątek, 2 czerwca 2006, 23:07
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 22 stycznia 2006, 20:57
Posty: 37
Post 
Witam ja miałem kiedyś taki przypadek wyskakiwał mi komunikat ładowanie MP3 nie powiodło sie . Problem zniknoł jak postawiłem system od nowa Pozdrawiam

_________________
AMD 64/3000+,1x80GB+1x200GB, 2x512:+256 RAM , GF 5500 FX , WIN XP SP2, STUDIO+ 10.5full,10.5.2


sobota, 3 czerwca 2006, 06:46
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Jaka dokładnei wersje Studio uzywasz moze wystarczy aktualizacja w przypadku 9 do 9.3 lub 9.3.5 (9.4.3 ni polecają).

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


sobota, 3 czerwca 2006, 08:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 25 stycznia 2006, 00:44
Posty: 28
Lokalizacja: Jarocin
Post 
po zainstalowaniu swiezego systemu wszystko bylo ok. dopiero po czasie tak sie zaczelo robic. a moze mam jakies zle kodeki w systemie zainstalowane?? mialem wersje 9.3.5 tak sie dzialo i teraz mam 9.4 tez sie tak dzieje.


sobota, 3 czerwca 2006, 10:58
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 22 stycznia 2006, 20:57
Posty: 37
Post 
Czy czasami nie odinstalowywałeś jakiegoś programu ??? moze z nim coś usunołeś !!!

_________________
AMD 64/3000+,1x80GB+1x200GB, 2x512:+256 RAM , GF 5500 FX , WIN XP SP2, STUDIO+ 10.5full,10.5.2


sobota, 3 czerwca 2006, 13:17
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: środa, 25 stycznia 2006, 00:44
Posty: 28
Lokalizacja: Jarocin
Post 
nie odinstalowywalem zadnego programu. podejrzewam ze moga byc to kodeki ktore zaistalowalem. odinstalowalem je ale nadal to samo. pewnie czeka mnie postawienie systemu:/


sobota, 3 czerwca 2006, 14:04
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: piątek, 10 lutego 2006, 19:36
Posty: 660
Lokalizacja: WR
Post 
a co to za problem przerobic .mp3 na .wav, np. programem CDex (darmowy): http://www.networld.pl/ftp/pobierz/pc/911.html (na samym dole strony nalezy kliknac na "pobierz").


sobota, 3 czerwca 2006, 15:39
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: środa, 23 kwietnia 2003, 11:08
Posty: 206
Lokalizacja: Małopolska
Post 
Zauważyłem że z plikami mp3 są problemy w systemie na AP bez karty wideo. Podczas gdy w systemie z zainstalowaną kartą wszystko śmiga pięknie i nie ma znaczenia czy to mp3 czy wavy. W systemie bez karty wideo projekty do których zaimportowałem mp3 rozsypywały się i nie dały się otworzyć. Występował błąd w zapisie notepad plików *.ppj datarate=100,00000. Czy ktoś miał podobne doświadczenia?

_________________
Pro- FART
Nie cofaj się przed wysiłkiem, każdy wysiłek przynosi owoc, łatwiej jest powiedzieć, co się myśli, niż wykonać co się mówi.


sobota, 3 czerwca 2006, 21:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Post 
Ja zamieniłem plik MP3 na WAV (tak polecił mi jeden z forumowiczów) i wszystko było OK. Słyszałem opinie, że Pinnacle ma problemy z plikami MP3.

Pozdrawiam


piątek, 11 sierpnia 2006, 12:39
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 22:55
Posty: 60
Lokalizacja: Warszawa
Post 
ja tez mialem taki problem i zauwazylem ze lezy to w po stronie pojemnosci partycji domyslnie on zapisuje sobie te pliki mp3 w katalogu z pinnacle i okazalo sie ze nie mailem juz miejsca na to, zrobilem duzo miejsca lub i zaczelo dzialac, lub eksporotwalem do wav tez nie zawsze dziala:)


wtorek, 26 września 2006, 21:32
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 28 czerwca 2006, 18:58
Posty: 1460
Post 
to w takim razie co to jest ???????
klucz do pinnacle 10-tki
MP3 Encoding/Decoding LAFSC-EAAAA-AAXEB-NLSZV-( tu zmieiłem na ????? )


wtorek, 26 września 2006, 22:23
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 27 czerwca 2006, 22:55
Posty: 60
Lokalizacja: Warszawa
Post 
jezeli wystepuje taki problem to znaczy ze pinnacle nie ma wystarczajaco miejsca na dysku zeby dodac audio:)


środa, 27 września 2006, 08:23
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 12 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL