Teraz jest piątek, 18 października 2019, 18:23




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 Pinnacle Studio 9 Plus - NTSC 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 lipca 2006, 22:12
Posty: 30
Lokalizacja: Dabrowa Tarnowska
Post Pinnacle Studio 9 Plus - NTSC
mam Pinnacle 9 Plus i obsluguje mi tylko NTSC jakie pliki zkopiowac z Pinnacle 9 (PAL,NTSC) zeby plus robil w PALu z gory dzieki za odpowiedz


wtorek, 18 lipca 2006, 21:12
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
Brak możliwości zmiany NTSC na PAL występuje zazwyczaj w nielegalnych kopiach programu.

_________________
Pozdrawiam Jurek


piątek, 21 lipca 2006, 13:30
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: poniedziałek, 17 lipca 2006, 22:12
Posty: 30
Lokalizacja: Dabrowa Tarnowska
Post 
Akurat ta wersja jest legalna tylko ze zakupiona w USA


sobota, 22 lipca 2006, 18:58
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: czwartek, 21 lipca 2005, 16:26
Posty: 110
Lokalizacja: Śląsk
Post 
Jeśli w opcjach programu w zakładce "przechwytywanie" nie ma przełącznika PAL/NTSC to ta wersja nadaje się tylko do użytku w Stanach. Konwertowanie plików raczej mija się z celem ze względu na stratę jakości i czasu.
Pozdro*


sobota, 22 lipca 2006, 20:05
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL