Teraz jest piątek, 18 października 2019, 20:58




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 kilkustronicowe menu 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 21 stycznia 2006, 15:36
Posty: 13
Post kilkustronicowe menu
Witam,
poczytałem troszeczkę o problemach z wielostronicowym menu opisanych przez Pedro79. W moim przypadku problemów tych nie doświadczyłem bo utknąłem znacznie wcześniej. Mianowicie mam pinnacle studio plus 10 patch 10.5.2.2826 i przy próbie dołożenia drugiego menu wyskakuje komunikat, że w pinnaclu studio plus dostępne jest tylko 1 menu. Program proponuje aktualizację oprogramowania?? O co tu biega?? Myslałem, że mój pinnacle jest kompletny

za pomoc z góry dziekuję

Beny


sobota, 5 sierpnia 2006, 10:15
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
Jedno menu jest dostępne w podstawowej wersji Studia. Sprawdź czy na pewno masz wersję plus.

_________________
Pozdrawiam Jurek


sobota, 5 sierpnia 2006, 18:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL