Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 02:46




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 rozmiar szacowany - pinnacle 10 podaje bzdury 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 24 maja 2005, 10:56
Posty: 90
Lokalizacja: Giżycko
Post rozmiar szacowany - pinnacle 10 podaje bzdury
gdy chcem przerobic plik avi na divxa i zerkam na wymiar szacowany to pokazuje mi bzdury co mam zrobic ? nawet 2 krotnie wiekszy Czy mozna to naprawić . Nadmieniam iz posiadam takze pinnacle 9.4 on pokazuje bardzo dobrze . Czy mozna taki program zareklamowac i oddac do sklepu to jest totalna kicha


niedziela, 6 sierpnia 2006, 19:07
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Jaka wersja Studio? Podaj x.x.x?
Jezeli 10.5 lub 10.5.2 to faktycznie masz problem z programem ale nei Ty jeden u mnei akurat to pokazuje poprawnie. Jeżeli nei masz 10.5 to zaktualizuj.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


niedziela, 6 sierpnia 2006, 20:33
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: wtorek, 24 maja 2005, 10:56
Posty: 90
Lokalizacja: Giżycko
Post 
u mnie sprawa wyglada tak miałem pinnacle 9.4 i kupiłem upgrade studio plus version 10 - oczywiscie zainstalowałem PATCH 10_5 oraz 10_5_2 i nic to nie daje


poniedziałek, 7 sierpnia 2006, 07:54
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 3 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL