Teraz jest sobota, 20 lipca 2019, 18:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 nakładki 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 29 sierpnia 2006, 15:44
Posty: 2
Post nakładki
mam pytanie czy w pinnacle 9 jest możliwośc stosowania nakładek?


piątek, 8 września 2006, 18:47
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Co rozumiesz pod pojęciem nakładek:
- masz na myśli nakładki na program,
- nakładki na obraz?

Nakładki na obraz tak wystarczy miec wersję Pinnacle Plus druga ściezka jest ścieżka nakładek. Nakładek na program nie widziałem, są różnego rodzaju pluginy z efektami i filtrami oraz patche likwidujące problemy programowe.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


piątek, 8 września 2006, 22:56
Zobacz profil
Nowy
Nowy

Dołączył: wtorek, 29 sierpnia 2006, 15:44
Posty: 2
Post 
dziekuje za odpowiedz chodziło mi o nakładki na obraz.


poniedziałek, 11 września 2006, 18:00
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL