Teraz jest czwartek, 18 lipca 2019, 02:44




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 
 Zginely przejscia?? 
Autor Wiadomość
Stały bywalec
Stały bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: czwartek, 7 września 2006, 11:20
Posty: 117
Post Zginely przejscia??
Witam!
Zrobilem wczoraj w Pinnacle Studio 10.6 filmik ok 1godz. w projekcie bylo wszystko ok,przy renderowaniu niby tez (pisalo ze renderuje przejscia efekty) a jak wypalilem na plytke o nie ma ani jednego przejscia tylko czarne ekrany.
co moze byc tego przyczyna.Teraz w projekcie tez sa czarne ekrany choc przejscia niby sa.
Bardzo problemowy ten program.
Polecacie moze jkis inny ktory nie bedzie sprawial tyle problemow??


wtorek, 17 października 2006, 10:58
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4749
Lokalizacja: Tczew
Post 
Wpisz Ulead w Google, lub poszukaj na Allegro - Ulead Video Studio. Jest to program o podobnych możliwościach co Studio Pinnacla. Jest bardziej stabilny. Ja osobiście mniej go lubię za interface, ale to kwestia gustu. Na razie posługuje się Lets'EDIT2 Canopusa, jest naprawdę wspaniały, chociaż pewnie już w Polsce niedostepny. Niedawno jeszcze na Allegro były jego resztówki do kupienia po 99 zł, (Ja niestety kupowałem kiedyś, po ponad 600zł). Pinnacla 10+ kupiłem ze względu na promocję i nadzieję na doczekanie się stabilnej wersji. Takich stabilnych wersji doczekały sie kiedyś - 7, 8 i 9 odsłony tego programu. Mam do dziś 8.12.7, o ile nie mylę z pamięci numeru, która stabilnie wypala DVD z własnych projektów, więc i dziesiątka Fasta / Pinnacla / Avida, się takiej doczeka. Wracajac do czarnych przejśc, to o ile efekt ten Ci nie odpowiada;) to stawiam na zbyt długi projekt, na posiadaną ilość RAMu. Niezoptymalizowany kod Pinnacla, wykazuje ponadprzeciętny apetyt na RAM. (Nad ostatnim zdaniem pracowałem, żeby nadawało sie na cytat;)
pozdrawiam

_________________
最诚挚的问候


wtorek, 17 października 2006, 11:35
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 22 stycznia 2006, 20:57
Posty: 37
Post 
Napisz swoja konfiguracje komputera jaki procek ile ramu ile dysków itp

_________________
AMD 64/3000+,1x80GB+1x200GB, 2x512:+256 RAM , GF 5500 FX , WIN XP SP2, STUDIO+ 10.5full,10.5.2


wtorek, 17 października 2006, 12:53
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 3 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL