Teraz jest środa, 23 października 2019, 15:16




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 
 Jak odblokowac efekt kluczowania ?? 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post Jak odblokowac efekt kluczowania ??
Witam ,

było by wszystko pięknie , ładnie gdyby nie to że w programie Pinacle Studio 9.4.3 zablokowane kłódką jest kluczowanie . Mam nakładki wkładam ja i jest ok . Tylko pojawia się napis Pinacle z kłódka . Gdy chce odblokować efekt odsyła mnie do strony , gdzie trzeba zaznaczyć typ programu , podać password(hasło) , lecz ja tylko posiadam numer seryjny , czy hasło zamieszczone jest na płycie ?? Może jest jakieś inne rozwiązanie tego problemu może znacie jakiś plugin odblokowujący ten efekt ... Prosze o podopwiedź w tym kierunku i z góry dziekuje i pozdrawiam Mateusz .


środa, 1 listopada 2006, 12:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
O ile pamiętam Pinnacle Studio wersja Plus posiada odblokowany efekt kluczowania kolorem tzn kluczowanie jest dostępne w rozszerzonej wersji programu PLUS. Możesz równiez użyć innych pluginów posłużę się wypowiedzią J.Z. na podobny temat.

Cytuj:
Po pierwsze zaktualizuj Studio do wersji 9.3.0 lub 9.3.2 lub 9.3.5 nie polecam 9.4.3 bo stwarza wiele problemów.
Ściagnij plugin JPS ma on wbudowaną opcję kluczowania kolorem czarnym "Color Change". Po uruchomieniu należy pobrać pipetą kolor i zaznaczyć "make transparent".

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


środa, 1 listopada 2006, 14:29
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post 
Tak , mosługuje sie tym efektem . Lecz jak wżucam do Pinacla Studio 9.4.3 na ściezke niższą niz obraz ogólny np. film to wedy blokuje kłódka myśle że jest zablokowana ta scieżka albo efek ponieważ mają takie ssame ikony .


środa, 1 listopada 2006, 16:57
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
Z tego wniosek że masz studio w wersji podstawowej a nie PLUS. Musisz dopłacić do wersji PLUS żeby mieć drugą ścieżkę wideo odblokowaną.

_________________
Pozdrawiam Jurek


środa, 1 listopada 2006, 17:32
Zobacz profil
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post 
A gdzie mam zaktualizować werskie plus ?? A jak nie polecasz werscji Pinasle Studio 9.4.3 to gdzie moge znajeść aktualizacje do wersji np. 9.3.1 . Prosze o pomoc .


środa, 1 listopada 2006, 19:47
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
Zadajesz te same pytania w paru wątkach. Już nie wiem gdzie Ci odpowiadać. :D

_________________
Pozdrawiam Jurek


środa, 1 listopada 2006, 21:49
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 6 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL