Teraz jest czwartek, 24 października 2019, 01:47




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 brak głosu w Pinnacle 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 6 listopada 2006, 14:53
Posty: 7
Post brak głosu w Pinnacle
Nagle w Studio 10.6 (przy pracy z projektem) ucięło głos, co to może być
przyczyną? Reset nic nie pomaga
Komp pliki muzyczne np. w winamp odtwarza poprawnie

Pozdr.


niedziela, 19 listopada 2006, 12:36
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 23:12
Posty: 19
Post 
w pinnaclu przyczyna moze byc wszystko, a tak na powaznie, jelsi to jakas mp3. usun ja dodaj jeszcze raz ewentualnie zmien na wav. jesli to nic nei da to madrzejsze glwoy moga ci pwoiedziec zebys pokopal w plikach tymczasowych systemowych... a ja ci pwoiem, zrob ten projekt na nowo bo czasami szkoda czasu sie bawic w naprawe. a jesli to sie powtorzy to wtedy trzeba bedzie pszukac rozwiazania systemowego.

_________________
Gigabyte 8I 945PL;Intel Pentium 4 /630/ 3.00 GHz;Geforce 6600/256;DDR II 512 x2;Maxtor 200 GB sata2 x2


poniedziałek, 20 listopada 2006, 01:36
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL