Teraz jest sobota, 19 października 2019, 21:54




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 
 Problem z dźwiękiem po wgraniu w Pinacle 9.4.5 
Autor Wiadomość
Stary wyjadacz
Stary wyjadacz

Dołączył: czwartek, 17 lutego 2005, 19:24
Posty: 142
Lokalizacja: Świdnica
Post Problem z dźwiękiem po wgraniu w Pinacle 9.4.5
Witam ,

wszytsko jest pieknie przy wgrywaniu . Następnie wzucam surowy film aby go zacząc edytować i jest rozbierzność będzy dźwiękiem a obrazem . Co robie źle ??


poniedziałek, 27 listopada 2006, 21:37
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4863
Lokalizacja: Tczew
Post Re: Problem z dźwiękiem po wgraniu w Pinacle 9.4.5
pr@del napisał(a):
Witam ,
Co robie źle ??

Nie czytasz - nawet wątku który w chwili gdy pisałeś był bezpośrednio pod Twoim :wink: LINK.

_________________
最诚挚的问候


poniedziałek, 27 listopada 2006, 21:44
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
Pinacle Studio 9.4.5 :?: Skąd taka wersja :?: Ostatnia dostępna to 9.4.3 nowszej nie znalazłem :(

_________________
Pozdrawiam Jurek


poniedziałek, 27 listopada 2006, 21:54
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Proponuję porzucić tą wersję i przejśc na bardziej stabilne 9.3 - 9.3.5. Swoją drogą wypisz konfigurację komputera.
Czy materiał przechwycony wykazuje rozbierzność audio z video czy dopiero w studio następuje rozbieganie się dźwięku z obrazem?
Napisz również z jakim formatem pracujesz ODRADZAM mpeg2, do montażu tylko i wyłącznie AVI(DV) w przypadku nagrań z kamer cyfrowych.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


wtorek, 28 listopada 2006, 00:10
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
PEDRO ma racje...tylko i wylacznie avi do obrobki...zrzuc z kamery czysty avi bez kompresowania go ( masz dv czy cos pomieszalem) to 1 h zajmie ci ok 12 GB....pinnacle studio 9.4.5 jest do dupy ale spokojnie polecam 9.4.3. nawet z sp2 swietnie wspolpracuje....oczywiscie przy odpowiednich kodekach. Alurat w przypadku PS wystarczy divix i fddshow...reszte ma pinnacle w sobie.


wtorek, 12 grudnia 2006, 10:55
Zobacz profil
Bywalec
Bywalec

Dołączył: niedziela, 16 kwietnia 2006, 19:14
Posty: 38
Lokalizacja: Gliwice
Post 
capone napisał(a):
....pinnacle studio 9.4.5 jest do dupy ale spokojnie polecam 9.4.3. nawet z sp2 swietnie wspolpracuje....

Ponawiam pytanie Skąd wzięliście wersję 9.4.5 :?: :!: :!:

_________________
Pozdrawiam Jurek


wtorek, 12 grudnia 2006, 19:37
Zobacz profil
Stały bywalec
Stały bywalec

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 15:42
Posty: 99
Post 
na rosyjskiej stronie hack od pinnacle (niepamietam adresu) jest patch robiacy 9.4.5. ja bynajmniej stamtad bralem...nie jest to oficjalna wersja. Generalnie tam jest wszystko do pinnacle robione przez uzytkownikow PS w rosji...jest ich duuuzo. Ale wiekszosc jest malo przydatna. Chyba ze kolega o innym mowil to przepraszam


wtorek, 12 grudnia 2006, 22:08
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 7 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 2 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL