Teraz jest piątek, 19 lipca 2019, 11:01




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 problem z dźwiękiem w PS Plus 10.7 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: poniedziałek, 18 grudnia 2006, 18:52
Posty: 1
Post problem z dźwiękiem w PS Plus 10.7
Witam
Mam kłopot z PS 10.7. Wcześniej miałem 10.5 i nie mogłem regulować głośności poszczególnych plików dźwiękowych. Teraz już z tym kłopotu nie ma, ale jest inny. Niektóre piosenki ładują się do projektu, ale w projekcie ich nie słychać. Nie ma zaznaczonych na nich takiej osi, wykresu dźwięku. A normalnie, nawet w PS przy podglądzie piosenki działają poprawnie.
O co chodzi i jak to naprawić? Będę wdzięczny bardzo za pomoc.


poniedziałek, 18 grudnia 2006, 18:56
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
W jakim formacie wczytujesz pliki muzyczne. Najlepiej przekonwertowac je na WAV, a wtedy nie będzie na pewno problemu. problem mogą stwarzać zainsalowane inne kodeki audio w systemie.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


poniedziałek, 18 grudnia 2006, 21:59
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Exabot [Bot] i 4 gości


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL