Teraz jest wtorek, 23 lipca 2019, 18:06




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 
 Ruchome menu - Pinnacle Studio Plus 10. 
Autor Wiadomość
Nowy
Nowy

Dołączył: sobota, 23 grudnia 2006, 20:00
Posty: 3
Post Ruchome menu - Pinnacle Studio Plus 10.
Używam Pinnacle Studio Plus 10.
Przy tworzeniu menu nie mogę wybrać opcji "Ruchome miniatury" gdyż po kliknięciu po kilku sekundach opcja się zezaktywuje. Problem tym większy że kiedyś zaznaczałem i oddtwarzałem ruchome miniatury :). Być może chodzi o jakieś dodatkowe ustawienia. Będę wdzięczny za pomoc


sobota, 23 grudnia 2006, 21:58
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
Jaka wersja Studio?
Dokonaj aktualizacji do wersji 10.7.

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


niedziela, 24 grudnia 2006, 11:41
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 2 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zalogowanych użytkowników i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL