Teraz jest poniedziałek, 14 października 2019, 22:43




Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 
 nagle ERROR 
Autor Wiadomość
Bywalec
Bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: wtorek, 14 listopada 2006, 23:12
Posty: 19
Post nagle ERROR
Witam, w momencie gdy zaczynam tworzyć film, przyciskiem "Utwórz dysk" po kilku sekundach pojawia sie informacja:

"Export error: real time"

Bardzo proszę o wyjaśnienie co sie może miescic w tej informacji.

_________________
Gigabyte 8I 945PL;Intel Pentium 4 /630/ 3.00 GHz;Geforce 6600/256;DDR II 512 x2;Maxtor 200 GB sata2 x2


czwartek, 28 grudnia 2006, 01:33
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec
Avatar użytkownika

Dołączył: poniedziałek, 8 sierpnia 2005, 01:21
Posty: 796
Lokalizacja: Warszawa
Post 
Nic nie piszesz nt innego programu do NLE.
W PS raczej takie błędynie pojawiają się.
Podejrzewam, że używasz oprogramowania, które wymaga odpowiedniej karty video np Edius, a Ty chyba takiej nie posiadasz...amoże posiadasz lecz niekompatybilną.

_________________
| Sony HVR Z1 | Intel Xeon X3380 na Asus Extreme RAMPAGE (i48X), RAM 4GB Corsair 1333Mhz, FSB 1333Mhz | Windows 7 Ultimate 64bit | Vegas Pro 9 64bit |


czwartek, 28 grudnia 2006, 11:28
Zobacz profil
Aktywny bywalec
Aktywny bywalec

Dołączył: wtorek, 20 września 2005, 15:01
Posty: 629
Post 
1!!! jaka wersj programu jeśłi pinnacle 9 to aktualizacja do wersji 9.3 do 9.3.5 max nei polecam wyzej jesli PS10 to update do 10.7.
Napisz z jakim materiałem pracujesz (kompresja, analog/cyfra/import DVD), jakie ustawienia podczas tworzenia DVD?

_________________
AMD64/3000, Gigabyte KN8-Ultra9,1,5GB RAM, 2*200GB SEGATE, GF6600GT/128, Pionieer 111DBK 1.23, Chieftec 420W, WIN XP SP2, PS10+ 10.6 -700USB, UPGRADE AVID LIQUID 7 -SP2, NV-GS250


piątek, 29 grudnia 2006, 00:52
Zobacz profil
Moderator
Moderator

Dołączył: środa, 26 lipca 2006, 10:57
Posty: 4858
Lokalizacja: Tczew
Post 
Równiez myślę że chodzi o niezaktualizowane Studio. Taki komunikat pojawił mi się jak raz w porywie desperacji próbowałem użyc Studia 10+ w wersji pierwotnej. Po uaktualnieniu do najnowszego patcha (teraz - 10,7), nie powinien ten komunikat wystapić.

_________________
最诚挚的问候


piątek, 29 grudnia 2006, 11:50
Zobacz profil
Wyświetl posty nie starsze niż:  Sortuj wg  
Stwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 4 ] 


Kto przegląda forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Google [Bot] i 1 gość


Nie możesz rozpoczynać nowych wątków
Nie możesz odpowiadać w wątkach
Nie możesz edytować swoich postów
Nie możesz usuwać swoich postów
Nie możesz dodawać załączników

Szukaj:
Skocz do:  
Powered by phpBB © phpBB Group.
Designed by Vjacheslav Trushkin for Free Forums/DivisionCore.
Przyjazne użytkownikom polskie wsparcie phpBB3 - phpBB3.PL